• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh düşük, vakit çok mu kısıtlı hemen mi tükeniyor rezerv ???

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.430
414
73
Kızlar selam. Yaş:26 amh:0.29. 3 doğal gebelik kaybı var. Amh değerimi yeni öğrendim bir süre gebelik oluşmayınca. Ve kurtajlardan sonra bir tüp kapandı o tüpü aldık. Yani artık tek tüplüym. Amh i ogrenmeseydim eğer belki doğal deneyecektim böyle bir şeyden haberim olmayacaktı çünkü. Ama ben FSH 11 çıkınca şüphelendim çünkü bir süredir gebelik olmayınca yaptım hormon testlerini. Ama yine de bir süre doğal denemek istiyorum amh pat diye düşen bı şey mi bu sefer de tüp bebeğe geç kalmak istemiyorum

Canım 39 yaşındayım amh değerim 2.95 ama doktor vajinal ultrasonda yumurtalık rezervimin çok az olduğunu, ama önemli olan tek bir sağlıklı yumurta olduğunu söyledi yani demek istediğim amh tek başına geçerli bir gösterge değil mutlaka doktor baksın. Gönlünce olsun.

Adetin 2-3. Günü daha iyimis ama amh de fark etmiyo heralde. Valla bende yeni ogrendim 0.29 şok oldum inanmadım bı sonraki adette yine olcturdum 0.33 çıktı çok moralm bozuk o günden beridir
Sen bana sor aynıyız ağlamaktan geberdim tam bir yıl önce 2.53 olan amh bugün 0.40 bittim bittim

Back
X