Gebelik

portero

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
26
1
1
24
İlk silik 2 çizgi çıktı 10 dk sonra net 2 çizgi olmuştu sonra bidaha yaptım tek çizgi çıktı 8 temmuzda kan vermiştim 2.0 çıktı dün yine verdim adet gecikmemden 1 gün sonra yani yine 2.0 çıktı doktor gebelik olsa idrar testinde çıkan sonuç kanda da pozitif çıkardı bu eczanelerden aldıklarımız testlerde yanılma payı varmış kesin sonuç kanda ilişkiden 7.10 gün sonrasında çıkıyormuş aynı durumu yaşayanlar varmı 20 gündür sürekli tahlil yaptırıyorum hep beta hcg 2.0?

Tekrar kan tahlili yaptırın bence olmadı adet söktürücü versinler bazı gebelik testleri yanıltıyor bozuk oluyor

Kızlar merhaba, benimde reglime 4 gün var. Dün sabah ve akşam gebelik testlerim silik çıktı. İkisi farklı marka. Bu sabah yine silik çıktı, başka marka aldım ama o negatif çıktı. Yani elimde 2 pozitif ayrı marka, 2 de negatif farklı marka var. Dün kan vermiştim bata 5 gün varken <2 çıktı. Sizce yükselir mi? Şuan ne hissedeceğimi bilemiyorum gerçekten

Sonuç ne oldu

Testler yalancı pozitiflik veriyor malesef en doğru sonuç kanda çıkandır olsaydı evet yükselirdi şuana kadar

Biraz daha beklemeyi düşünüyorum
Bende iki test yaptım anında pozitif çıktı ertesi gün doktora gittim ultrasonla baktı belli belirsiz bişey var gibi dedi kan istedi 0.22 çıktı sonuç sormaya gidemedim tekrar doktora e nabızdan baktım buna da yükselmez değil mi

E nabiza ne zaman düştü sonuçlarınız

Bu değerden yükseleni duymadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…