Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
15+2 idi ama 2 hafta öndeymiş 17 haftalarda minik kıpırtılar hissediyordum diyebilirim. net hareketler 19-20 sonrası başlamıştı. yakın çevremin çoğunda 21. hafta sonrası net hareketler hissetmişler. çoğu küçük kıpırtı bile hissetmemiş. ben biraz fazla duyarlıyım diye sanırım
15+2 idi ama 2 hafta öndeymiş 17 haftalarda minik kıpırtılar hissediyordum diyebilirim. net hareketler 19-20 sonrası başlamıştı. yakın çevremin çoğunda 21. hafta sonrası net hareketler hissetmişler. çoğu küçük kıpırtı bile hissetmemiş. ben biraz fazla duyarlıyım diye sanırım
ya maşallah bende oluyor birşeyler ama ben hiç bilmiyorum ki yani bebek hareketi mi ne olduğunu pek anlamıyorum doğrusu :) doktorumda 20. Haftada hissedersin dedi fakat 17,18 de hisseden de çok o yüzden merak ettim normal galiba
Ilk gebeliklerde 18,19. Haftadan hareketler başlıyor demişti doktorum. Ben 19. Haftamda hissetmeye başlamıştım. Panik olmayın sonrasında bolca hissediyoruz zaten
Ilk gebeliklerde 18,19. Haftadan hareketler başlıyor demişti doktorum. Ben 19. Haftamda hissetmeye başlamıştım. Panik olmayın sonrasında bolca hissediyoruz zaten