gebelik

muhasebeci2547

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
26
6
1
26
merhaba arkadaşlar ben 7 ağustosta kimyasal gebelik gecirdim ve sonrasında yumurtlama günlerime göre birliktelik gecirdik esimle dünden beri sol bosluğumda bir ağrı var bazen sol kasığıma vuruyor ağrısı gebelik durumu var mıdır sizce, bel ve sırt ağrım var fazlasıyla ayrıca yorgunluk hissi sürekli uyuma isteğim var bunlar psikojik midir bilmiyorum ama regl günümü neye göre hesaplamam lazım kimyasal gebelik sebebiyle regl de gecikme oldu tam anlamıyla kanamanın basladığı günü mü baz almam lazım yoksa lekelenmeden itibaren mi

Bu ay daha geç yumurtlama olabilir. Kaç günde bir adet oluyorsun? 21 22 si gibi yumurtlama olsa normal şartlarda daha 1. Haftada olur. Belirti olamaz Evet tam kanama başlama günü yoğun kanama lekelenme değil adet diye sayılıyor. Eğer daha erken yumurtlama olduysa oylelikle belirti verir o da testte çıkar zaten.

27-28 günde bir şeklinde döngüm normalde 4 ağustos regl günümdü bu arada regl hiç sekmez benim 7 ağustosa kadar olmayınca kan testi verdim gebe cıktım lekelenmem olunca 10 ağustosta tekrar kan verdim ve kimyasal gebelik olduğu netlesti 12 ağustostada lekelenmem kanamaya döndü ve regl oldum 12 ağustosu regl baslangıc sayarsam 10 eylül regl gösteriyor 10eylülde regl olmazsam ne zaman test yapmalıyım sizce

Ben Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim. Sonra yumurtlama düzenim bozuldu. İlk ay çok erken erken geldi diğer ay adetime 2 gün kala yumurtladım o yüzden de regl gecikti. 2 aydır takviye kullanıyorum düzene girdi

Ben Nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim. Sonra yumurtlama düzenim bozuldu. İlk ay çok erken erken geldi diğer ay adetime 2 gün kala yumurtladım o yüzden de regl gecikti. 2 aydır takviye kullanıyorum düzene girdi
sonrasında gebelik oldu mu peki yada düzene girdi mi benim normalde regl hic sasmaz bu ay kayma olursa anlıcaz o zaman

sonrasında gebelik oldu mu peki yada düzene girdi mi benim normalde regl hic sasmaz bu ay kayma olursa anlıcaz o zaman
Henüz olmadı. Mayıs ayında değerlendirmedim. Haziranda değerlendirdim. Geçen ay da değerlendirmedim. Bu ay şuan yumurtlama zamanındayım değerlendirdim bugün de çatlamayı değerlendiricem bakalım nasip

herseyin hayırlısı insan kafaya takmıyorum dese bile acaba tuttu mu diye kafaya takıyor umarım hepimiz istediğimiz sonucları alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…