Gebelik

Dlnylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2025
28
2
1
25
Merhaba arkadaşlar bir ay önce bebeğimi kaybettim gene sizlerle öğrenmiştim 2 buçuk aylıktı kürtaj yapıldı ne kadar sonra hamile kalma ihtimalim var

Hamile kalman için bir engel yok normal devam ediyor vücudun, ama doktorlar genelde en az 3 ay korunun toparlayın diyorlar

Hamile kalman için bir engel yok normal devam ediyor vücudun, ama doktorlar genelde en az 3 ay korunun toparlayın diyorlar
Olursa bir sorun tekrar düşük riski var mıdır ne yapmam gerekiyor polistik över ve rahim duvarı kalınlaşması var dendi

Olursa bir sorun tekrar düşük riski var mıdır ne yapmam gerekiyor polistik över ve rahim duvarı kalınlaşması var dendi
Riski doktorunun belirlemesi lazım canım ama rahmin toparlanması senin için de bebek için de iyi olur. Pcostan korkma hamileliğe veya hamileliği devam ettirmeye engel değil. Sadece yumurtlama düzensizliği yaptığı için gebelik şansını düşürüyor ama çoğu pcoslu tedavisiz hamile kalıyor zaten. Bende pcosluyım. Yumurtlama bile takip etmeden oldu Allah’a şükür. Daha önceden kaybın olduğu için doktorlar tedbirli ilerleyecek. Sen sakin ol onlar gereken her şeyi yapar ve söyler. Sadece vücudunun toplanmasına izin ver. Arkadaşımda kayıptan 4 ay sonra hamile kaldı şuan 27 haftalık kız bekliyor. Korkma kendini strese sokma

düşük riski her zaman var. çok iyi bir doktora git. hatta mümkünse erkek doktora git sana vereceğim en iyi tavsiyemdir. kürtajdan sonra rahim duvarı inceldiği için bir sonraki hamileliğim tutunma şansı düşük oluyor. o yüzden doktorlar birkaç ay rahmin kendine gelmesini bekliyorlar

Evet biliyorum ama doktor ben bir parça düşürmüşken beni eve gönderdiler sonradan arıdan duramadım devlette aldılar illaki risk vardır dediğiniz gibi ama Allah büyüktür ben korunmak istemiyorum nasip varsa olsun inşallah folik aside de devam ediyorum 5 aydır düzenli kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…