- 28 Kasım 2025
- 46
- 7
- 1
- 18
- Konu Sahibi askdan yana27
Bugün kan verdim ya yarın öğleden sonra çıkacak dua edin güzel bir sonuç alayım bebeğim olsun inşallah çıkarken güle güle çıkayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kan verdim ya yarın öğleden sonra çıkacak dua edin güzel bir sonuç alayım bebeğim olsun inşallah çıkarken güle güle çıkayım
kuzum hastanede verdiysen 1-2 saate çıkıyor sonuçlar yarını beklemeden bak e nabızdanBugün kan verdim ya yarın öğleden sonra çıkacak dua edin güzel bir sonuç alayım bebeğim olsun inşallah çıkarken güle güle çıkayım
15 günüm geçtiİnşallah Rabbim gönlünüze göre versin inşallah E nabızdan da takip edebilirsiniz sonucunuzu inşallah hamilesinizdirgünüz geçti mi
Sağlık ocağına verdim herhalde büyüğüm sun ablakuzum hastanede verdiysen 1-2 saate çıkıyor sonuçlar yarını beklemeden bak e nabızdan
15 günüm geçti
Tam cnm söylerim beta kaç olması lazımAkşam üstü de çıkabiliyor sonuçlar canım haberin olsun bilgilendir bizi de.
Tam cnm söylerim beta kaç olması lazım
Geçen gün 6 di beta bişey yok dediler5 üzeri ise hamilesin demektir
5 üzeri ise hamilesin demektir
Geçen gün 6 di beta bişey yok dediler
Aaa şimdi anladımÇok düşük olduğu için birşey söylememeleri normal umarım yükselmiştir
Kızlar adet oldum![]()