• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

zehirligul

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
13
Arkadaşlar geçen ay test yaptım erken iki çizgi biri silik çıktı doktora gittim betam 5 di doktor yanıltabılir testler dedi çünkü kanda verdim sonra regli oldum normalde 5 gün olurum ama 2 gün geçirdim 2 gün biraz yoğun gibiydi 3. Gün çok azın azı bile gelmıyordu yanı acaba bu ay napmaliyim bilemedim

IMG_7457.webp

Bakın böyle 1’5 saat önce yaptım ama içi böyle kırmızılı

Arkadaşlar geçen ay test yaptım erken iki çizgi biri silik çıktı doktora gittim betam 5 di doktor yanıltabılir testler dedi çünkü kanda verdim sonra regli oldum normalde 5 gün olurum ama 2 gün geçirdim 2 gün biraz yoğun gibiydi 3. Gün çok azın azı bile gelmıyordu yanı acaba bu ay napmaliyim bilemedim
Bence tekrar gidin bir beta verin kontrol ettirin kadın doğuma

İlk yorumunzuda 5 çıktı demişsiniz normalde 5 bile çıkması bir umut yukselmemis belliki ama test normalde böyle dagilinca sanki var gibi tabi yalancı pozitif değilse peki hangi marka ve sonrası silik te olsa cikmadimi
Silik çıktı 8 gün varya gecikirse tekrar yaparim diye düşündüm

Hani 8 gün varya dedim madem biraz regl olmazsam allahım nasıp etsin insallah bu ay vardır

Flaşla falan iyiyce baksaydnz burda silik belli değil de bozuk gibi duruyor yarın tekrar edin ilk idrarla bide öyle yorumlayalım bence

Flaşla falan iyiyce baksaydnz burda silik belli değil de bozuk gibi duruyor yarın tekrar edin ilk idrarla bide öyle yorumlayalım bence
Baktım çizgi silik 8 gün varya reglimr dedim bi geçıkınce tekrar yaparım allahım insallah vardır

Back
X