merhaba bora bey;
benim reglerim çok düzenliydi.28 günde bir oluyordum.fakat son iki reglimi 3 gün erkenden oldum
öncesinden 2 gün tam kanama olmuyor sadece leke tarzında
şimdi ben hangi bünü baz alayım?tam kanamamın oldugu günümü,yoksa lekelenmeye başladıgım günümü?
gebelik düşünüyorum daha önce belirtmiştim.ama son iki regli 3 gün önce olmaya başlayınca hesaplayamıyorum.
önceki reglim 16 şubatta başladı lekelenmelerle 18.de tam kanamam oldu.bugun 11 mart lekelenmelerim başladı herhalde 2 gün sonra tam kanamam olur diye dusunuyorum.
gebelik denememi bu oluş şeklime ragmen 11.gunden sonramı deneyeyim
uzun yazdım kusura bakmayın.teşekkür ederim.
bir sorum daha olacak reglimin ilk gunu cok sancili geciyor mecburen agri kesici aliyorum bir zarari olurmu agri kesicilerin:26:
Çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsanız "Doğum Kontrol hapı" kullanarak hem adetlerinizi düzenleyebilir hem de ağrışardan kurtulursunuz. Gebe kalmayı planlıyorsanız muayene olmanızı öneririm...
bebek sahibi olmayi dusunuyoruz,sanirim tekrar muayne olmaliyim cevap icin tessekur ederim,
birde yukarda yazdigim bir soru daha vardi onuda cevaplarsaniz size zahmet,simdiden tessekurler ALLAH RAZI OLSUN
merhabalar dktr bey kardeşim bi hafta önce kürtaj oldu şu an dış gebelik teşhisi kondu bthcg hormonu yüksek aynı zamandada miyomu var rahim duvarında 5 cm ulaşmış ameliyat olmadan çocuk olmazmış diolar doğım yapmadan ameliyatı olması doğrumu
kusura bakmayın dktr bey bi sorum daha olacaktı ben mesigna iğne yaptırıyodum 9 ay oldu bırakalı korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum 2 tane oğlum var 3.cü çocuk istiyoruz burada dktra gittim herşeyin normal dedi ne yapmam gerekiyor bilgileriniz için teşekkürler
Yaklaşık olarak bir 3 ay daha denemenizi öneririm. Bu arada yaşınız kaç öğrenebilir miyim?
merhabalar doktor bey,
geçenlerde yını yazmıştım beta hcg değerım yavas yavas arttığıından bahsetmıstım..
en son 26 subatta 385 çıkmıstı ve 28 subat salı günü 261 düştü..
o gün bana kürtaj yaptılar ve 1 hafta sonra tekrar gelmemı söyledıler
6 martta tekrar gıttım patoloji sonucum çıktı.
tanı -desıdualıze doku parçaları
-arıas-stella reaksiyonu ile karakterli sektuvar endometriyum
doktorum bana dış gebelık dedı.o gün yıne beta hcg yapıldı 300 çıktı.
ilaç vermek istemıyorum dedı yan etkısı kanser rıskı tasıyomuş herhalde.
ama 1hafta sonra gel tekrar muayene ve kan vereceksın dedı yıne bu sekılde olursa ilacı verecem dedı..
ben kürtaj neden oldum rahım dısında kürtaj oluyo mu?ilacı kullanmalı mıyım?kafam çok karışık hocam yorumlarınıza ihtiyacım var
merhaba hocam..
Dış gebelık teshisi konmustu bana ve 14 martta beta hcg değerım 562ye yükseldi..
Metorexat iğnesi vurundum.4.günü yani 17 martta hcg değerım 650ye yükseldı.20 martta 400 e düştü.
27martta 149a düştü..(20 subattan berı zaman zaman lekelenmem oluyordu)
bugün ise adet sancısı gibi sancıyla uyandım kanamam oldu.hastaneye gıttım hcg 73e düşmüştü.
Ve ultrasonda heterojen yapıda 5cm kist göründü.kanama ve ağrının bundan olduğunu söylediler.haftaya tekrar gelmemı söyledıler.
Ben adeti nezaman olmam gerekır?
Bu anlattıklarım hakkındaki yorumllarınızı bekliyorum hocam.saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?