Gebelik

merhaba bora bey;
benim reglerim çok düzenliydi.28 günde bir oluyordum.fakat son iki reglimi 3 gün erkenden oldum
öncesinden 2 gün tam kanama olmuyor sadece leke tarzında
şimdi ben hangi bünü baz alayım?tam kanamamın oldugu günümü,yoksa lekelenmeye başladıgım günümü?
gebelik düşünüyorum daha önce belirtmiştim.ama son iki regli 3 gün önce olmaya başlayınca hesaplayamıyorum.
önceki reglim 16 şubatta başladı lekelenmelerle 18.de tam kanamam oldu.bugun 11 mart lekelenmelerim başladı herhalde 2 gün sonra tam kanamam olur diye dusunuyorum.
gebelik denememi bu oluş şeklime ragmen 11.gunden sonramı deneyeyim
uzun yazdım kusura bakmayın.teşekkür ederim.

3 gün önce adetinizin başladığını düşünürsek, 25 günde bir adet görüyorsunuz demektir.10-12-14-16. günler ilişkide bulunursanız gebelik ihtimaliniz yükselir. Gebe kalmanız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

doktor bey benm de bir sorum olcak adeti 33 gün geçmiş 35 yaşında bir bayan 1 yaşında bir kızı var ve kızını emzirmekten yeni kesti ve bu bayanın hamile olma olasılığı ne kadr yüksek sürekli adet olcakmış gibi sancılanıyor

merhaba doktor bey,
ben her ay regl oluyorum ama gunlerini bazen sasiriyor,
ve bu ay 11 gunluk bir gecikmeden sonra regl oldum hic bu kadar gecikmemisti,
bende prolaktin yuksekligi vardi bir kac zaman ilac kullandim ama son aylarda kullanmiyorum ilaclarimi,
prolaktin hormonum duzene girse reglimde duzene girermi yani bu gecikmelerin sebebi hormonlarimin hala bozuk oldugu anlaminami geliyor...:26:

bir sorum daha olacak reglimin ilk gunu cok sancili geciyor mecburen agri kesici aliyorum bir zarari olurmu agri kesicilerin:26:

bir sorum daha olacak reglimin ilk gunu cok sancili geciyor mecburen agri kesici aliyorum bir zarari olurmu agri kesicilerin:26:

Çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsanız "Doğum Kontrol hapı" kullanarak hem adetlerinizi düzenleyebilir hem de ağrışardan kurtulursunuz. Gebe kalmayı planlıyorsanız muayene olmanızı öneririm...

Çocuk sahibi olmayı düşünmüyorsanız "Doğum Kontrol hapı" kullanarak hem adetlerinizi düzenleyebilir hem de ağrışardan kurtulursunuz. Gebe kalmayı planlıyorsanız muayene olmanızı öneririm...

bebek sahibi olmayi dusunuyoruz,sanirim tekrar muayne olmaliyim cevap icin tessekur ederim,
birde yukarda yazdigim bir soru daha vardi onuda cevaplarsaniz size zahmet,simdiden tessekurler ALLAH RAZI OLSUN

merhabalar dktr bey kardeşim bi hafta önce kürtaj oldu şu an dış gebelik teşhisi kondu bthcg hormonu yüksek aynı zamandada miyomu var rahim duvarında 5 cm ulaşmış ameliyat olmadan çocuk olmazmış diolar doğım yapmadan ameliyatı olması doğrumu

kusura bakmayın dktr bey bi sorum daha olacaktı ben mesigna iğne yaptırıyodum 9 ay oldu bırakalı korunmuyoruz ama hamile kalamıyorum 2 tane oğlum var 3.cü çocuk istiyoruz burada dktra gittim herşeyin normal dedi ne yapmam gerekiyor bilgileriniz için teşekkürler

Bu soruların cevabını ameliyatı yapacak olan doktor verecektir. Ameliyatı ben yapacaksam ben veririm. Sağlıklı günler dilerim...

Yaklaşık olarak bir 3 ay daha denemenizi öneririm. Bu arada yaşınız kaç öğrenebilir miyim?

merhaba hocam..
dış gebelık teshisi konmustu bana ve 14 martta beta hcg değerım 562ye yükseldi..
metorexat iğnesi vurundum.4.günü yani 17 martta hcg değerım 650ye yükseldı.20 martta 400 e düştü.
27martta 149a düştü..(20 subattan berı zaman zaman lekelenmem oluyordu)
bugün ise adet sancısı gibi sancıyla uyandım kanamam oldu.hastaneye gıttım hcg 73e düşmüştü.
ve ultrasonda heterojen yapıda 5cm kist göründü.kanama ve ağrının bundan olduğunu söylediler.haftaya tekrar gelmemı söyledıler.
ben adeti nezaman olmam gerekır?
bu anlattıklarım hakkındaki yorumllarınızı bekliyorum hocam.saygılar...

10-12 gün sonra adet görürsünüz (tabii gebe değilseniz) sağlıklı günler dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…