Çok geçmiş olsun. Artış hızı beklenin altında (adet düzeninizi yazmadığınız için) farklı bir yorum yapamayacağım. Bu düzeye gebeliğin iç ya da dış olduğunu ultrasonla tespit edebilmek mümkün değil. gebe kalmanız ve bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle...
Mol gebeliğinde takibeden gebelik ne kadar yakınsa Mol olma ihtimali (tekrarlama) yüksektir ve eğer böyle olursa kanser gibi davranma ihtimali de yüksektir. Bu nedenle 6 ay 1 sene beklenmesi öneriliir. Beta HCG yüksekliğini kanınıza baktırarak kolayca anlayabilirsiniz. Folbiolle ilgili böyle bir yan etki bilmiyorum. sağlıklı günler dilerim...
bora bey cevabınız için çok teşekkür ederim fakat sormak istediğim bir şey daha var mol gebelik için türkiye şartların yapılmış bir araştırma yok fakat yurtdışında mol geçirmiş bayanlar üzerinde yapılan araştırmalar ( bir merkezde) çok fazla veee sonuç itibari ile olan kısmı mol olanlarda 3 ayın kompletlerde 6 ayın yeterli olduğu söylenmişşler bu konu hakkındada yorumunuzu yaparsanız çok teşekkür ederim....
reglilerim 5 ocak - 3 şubat ve 29 şubat yumurtalama ne zaman olur acaba
merhaba bora bey
28 günde bir regl oluyorum.son regllerim--26 aralık-22 ocak-16 şubat.yumurtlama günlerim hangi günlerdir
teşekkür ederim.
hocam normalinde çok düzenli tam 28 günde bir oluyorum ama geçen ay erken oldum.ilk günler kahverengi akıntı gibi geldi sonra kanamam çoğaldı bende ilk kahrengi akıntımın geldiği günü hesap ettim.normalindede 16 şubatta değil 19 şubatta olmam lazımdı.
ben mol gebelik geçirmiştim 2 ay oluyor bu ayda 5 gün öncesinden bir iki damla kan ve kahve rengi akıntım oldu... Dün de peçeteye gelicek kadar oldu sonra kesildi şimdi hiç bir şey yokk normalde 3 - 4 martta olmam gerekiyordu... Normal mi acaba yada ben korunmuyorum 3 şubat regli tarihi 16 ve 19 şubat ilişkim oldum gebelik oluşabilirmi bu kanama yerleşme kanaması olabilir mi...
Şayet regli olursam...
5 ocak - 3 şubat ve 4 mart reglilerim olursa yumurtalama nezaman olur acaba - gebe kalabilme günleri nezaman acaba
İliskiden kac gün sonra kanda gebelik çıkar.tesekkur ederim.
Merhabalar,
Benim de bir sorum olacak. Hamile bir tanıdığım şu an yurt dışında ve bulunduğu ülkede bir takım sebeplerden dolayı down testi taraması yapılmıyormuş. Sorunu şu; kendisi bu testi yaptırmak istiyor; bu testleri yaptırmak için Türkiye'ye gelmesi şart mı? Yoksa orada yaptıracağı detaylı kan testini ve ultrason görüntüsünü buradaki bir doktora gönderirse testi bu şekilde tamamlayabilir mi? Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
merhabalar doktor bey,
geçenlerde yını yazmıştım beta hcg değerım yavas yavas arttığıından bahsetmıstım..
en son 26 subatta 385 çıkmıstı ve 28 subat salı günü 261 düştü..
o gün bana kürtaj yaptılar ve 1 hafta sonra tekrar gelmemı söyledıler
6 martta tekrar gıttım patoloji sonucum çıktı.
tanı -desıdualıze doku parçaları
-arıas-stella reaksiyonu ile karakterli sektuvar endometriyum
doktorum bana dış gebelık dedı.o gün yıne beta hcg yapıldı 300 çıktı.
ilaç vermek istemıyorum dedı yan etkısı kanser rıskı tasıyomuş herhalde.
ama 1hafta sonra gel tekrar muayene ve kan vereceksın dedı yıne bu sekılde olursa ilacı verecem dedı..
ben kürtaj neden oldum rahım dısında kürtaj oluyo mu?ilacı kullanmalı mıyım?kafam çok karışık hocam yorumlarınıza ihtiyacım var
İliskiden kac gün sonra idrarda gebelik çıkar.tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?