merhaba hocan bennde rahim agzı açıklıgı var 2 bebegimi o yolla kaybettim 3 bebegimded rahime dikiş attılar ama genede durmadı rahim boyum 2.5 cm hocam kızımı dikişe ragmen kaybettim gene çapaya gittim hiç bir şey çıkmadı herşeyim temiz çıktı yaptırdıgım testler bu testler daha eksik testler varmı birde dediki çapanın doktoru ya serklajın iti yapılmamış dedi yada aşırı stresten gitmiş olabilir dedi bu arada dikişten sonra sadece progetston 100 içtim folik plas içtim birde zinko hapı verdi doktor ban ne proluton depont ignesi nede magnezyum verdi nede diger ilaçları kafama takılan bişey vat acaba diyorum bu ialçları verseydi kullansaydım bir şansın olurmuydu

ne olur bir cevap yazım kafayı yemek üzereyim birde dedilerki abdominal serklaj varmış sezeryan gibi açık karnımı dikilicekmiş 3 evladımı yitirdim anne olmak sitiyorum hocam ne olur bir cevap verirsenin inanın çok sevinicem bir şansım varmı benim rahim dikininde iyi bir doktor bulsam diktirsem olurmu birde doktor ban dediki degişik teknikle diken varmış dedim oda rahim hep aynı teknikle dikiliyo para tuzagı dedi bunuda cevaplarsanız sevinicem bu arada yaptırdıgım testler şunlar daha eksik varmı ben rahim azgı açık oldugu için olmuyo rahim boyum çokmu kısa kızımda serklajı olurken 3 .2 di hocam eksik testlerim varsa söyledyin ben abdominal serklajmı yaptırayım yoksa normalmı

1- lupus anti koagülani
2-protein C
3-PROTEİN S
4-AKTİVE PROTEİN C REZİSTANSI
5-ANTİTRAMBİN 111
6-MTHFR GEN MUTOSYONU
7-TROMBOFİLİ
8-ANTİKARDİOLİPIM TGM
9-ANTİKARDİOLİPİM TGB
10-ANA
şimdiden ilginize çok teşekkür ederim hocam sagolun