saolun hocam bu zamana kadar sorduğum sorulara cevap verdiğiniz için
canım çok yanıyor ağlayamıyorum ben çok kötü bir annemiyim gözümden yaş gelmiyor ciğerimin parçası benimle değil
16 hafta 1 günlükdü 4. ayımızı yeni doldurmuşduk salı günü 6 gibi doktor kontolümüz vardı riskli gebelik doktoruma gitmişdim. 2 gündür koyu sarı renkde akıntım vardı doktoruma hocam akıntım var ilk gebeliğimde de böyle olmuşdu sonra bebeğimi kaybetmişdim şimdide aynı oluyor ben çok korkuyorum dedim. Endişelenme bebeğin gayet sağlıklı dedi eve geldik akşam 8de lavaboya girdim resmen alt tarafım düşecek gibi ağrıdı lavabodan çıkınca ayakdayken bir anda su kesesi patladı sular boşaldı evde yalnızdım eşimi aradım. Eşim ambulansı aradı sonra kendi doktorumu aradık haber verdik doktorum hastaneyi aramış bütün hastane beni bekliyordu. Aynı gün hastaneye yatışım oldu cumartesi sabahı çıkdım. Doktorum yanıma geldi bakdı bebeğin tamamen suyu bitmiş yeniden dolması bir mucize olur ama malesef imkansız gibi görünüyor dedi. Lavaboya bile kalkmadım. Kendi doktorumun hocası geldi Prof. doktor bu bebekden hayır gelmez kendiliğinden düşmezse suni sancı vericeğiz dedi. Çarşamba akşamı çok şiddetli bel ağrım oldu perşembe sabahı bir anda bişey geldiğini hissettim. Eşim bakdı bana bişey demedi doktoru çağırdı hemen doğumhaneye aldılar. Gelen şey ise yavrumun küçücük ayaklarıymış kahroldum hocam kalbinin durmasını bekliyorlardı doğduğunda kalp atışlarıda yokmuş eş düşmedi rahim ağzını tıkamış çok kötü ve korkunç kürtaj geçirdim kanamam çok oldu bir kova dolusu kan doldu bunun yanında uğradım azarlarda cabası ama doktorumla görüşmeye gittiğimde söyleyeceğim hepsini içimde parça kalmış kendi doktorum yeniden ultrasonla bakdı hastama eziyet etmeyin hemen ameliyathaneye alın narkoz verip öyle yeniden kürtaj yapın dedi kendisinin özel muayenesi olduğu için üniv. hastanesinde görev yapamıyor özel hasta olduğumdan hepsinin eli ayağına dolaşdı doktorumun talimatıyla herkes telaşa kapıldı kanamam çok olduğunndan kan arandı 2 yakın arkadaşdan kan alındı ameliyatdan çıkdım sonra çok zor günler geçirdim. Bebiğimi ve eşden alınan parçayı patolojiye yolladım. Bir şekilde nedenini öğrenmem lazım 2 hafta sonra sonuç çıkacakmış riskli gebelik doktorum sizi arayıp konuşucam sonucu dedi şuan beklemedeyiz.
Durumlar böyle hocam bunları yaşadım hastanede 3.gebelikden çok korkuyorum en az 1 yıl en çok 2 yıl bebek düşünmek istemiyorum. Çünkü kendi doktorum bile herşey normal giderken neden böyle oldu diyor kendi bile anlam veremedi hakkımızda hayırlısı olsun diyorum sadece
Tekrardan herşey için çok teşekkür ederim hocam hayırlı günler
Çok geçmiş olsun. Doğum yapacak ve çok iyi bir anne olacaksınız.