gebelik

fseven

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
4
0
36
Eskişehir
merhaba arkadaşlar aranıza yenı katıldımm bi konuda sizinde bilgilerınız almak istedım....
Benım adetım 3 gün gecıkdı ve 3 gündür kasıkalrımda agrım var arada batıyo test yapmadımm hüsrana ugramak istemıyorum sadece belırtı kasık agrılarımm adet olcakmışım gib oluyo ama olmuyo bundan önce yalnız grıp olmuştum zararlı olmayan antıbıyotık içtim doktora danışıp antıbıyotık gecıktırebılırmıkı?

hamile olabilirmisin bilemiyorum en iyisi 3 gün daha bekle olamzsan test yap varsa silikte olsa cıkar bazen edeti bir geçsede çıkıyor erken tutmuş oluyor bazende geç istersen yap yada kan tahlili ama bence sabırlı ol ve bekle hayırlısı

teşekkür ederım bu hafta sonu test yapmayı düşünüyorum inş hakkımızda hayırlı olan olurrr

canım umudunu kırmak istemem ama nbende geçen ay antibiyotik aldım ve adetim 7 gün gecikti.umarım senin gecikmen meleğindendir.bende umutlanmıştım ama fosss çıktı maalesef antibiyotik adeti geciktiriyor.her nekadar dr gecikme olmaz desede ben nezaman kullandıysam antibiyotik adetim hep gecikti (

bende işde fazla umutlanmak istemıyorum ama bi yandanda acaba diyorumm antıbıyotık gecıktırmış olabılırde artık hafta sonu test yaparız ondada çıkmazsa kan testı yapıcammm teşekkürlerr canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…