Su an Calisiyor ogrenci degil ama benim ailedeki sorunlar yuzunden erkek arkadasimin annesi istemiyor bebekle okulu.bitiremez miyim diye dusunuyorum
1. Dönemi bitirirsin şubat mart gibi doğum yaparsin. Eğer çocuğa bakacak biri olursa 2. Dönem de doğumdan sonra gidersin
Ama evlenecek misiniz bu sürede ?
Iste yurtta kaliyorum ciksam eve cikarim ama annesi cok sorun oluyor kiyameti koparir ailemden dolayi istemiyor bebegi de ogrenirse zorlal gibi dusunecek aldirmayada kiyamiyorum malesef cokzor bi.durumdayim
Engel sadece annesiyse asılacak bir durum. Eminim doğduktan sonra en cok sever yumuşatır arayı
Erkek arkadaşın ne dusunuyor
erkek arkdsınla evlensende bu bebek ıcın alınmış bi karar olup, ilerde 'bebek yuzunden evlendım emın deıldım, dogru ınsan olup olmadıgını dahi bilmiyodum,acele oldu' tarzı durumlar yaşamayacagına emınmısın.pişman olmayacagına eminmisin, senı mutlu edecek, bebegıne babalık yapabılecekmı hayatının sonuna kadar? bunları bı dusun once bence.ilşkiniz ne derece ciddi, saglam, güvenilir, aşk dolu sevgi dolu?
Iki yildir beraberiz cok.engeller astik sorunlar astik cok iyiyiz babalik yapabilecegine inaniyorum ama annesi tek sorun sen benim yerimde olsan.napardin ?
inan bana bu soruya cvp veremem cunku su an hamıleyım ve bebek aldırma konusunda çok hassasım anlayacagın uzere. yani aldırmanı hiç istemem acıkcası. ama yaşın küçük evlilk ıcın, eger sevgilinden eminsen evlilik fikrini dusunebılırsın.. bu arada senın aılen durumu bılmıo heralde, evlensenız bıle onlara nasıl acıklıcaksın bu durumu?
Babam evlenme taraftari olur illaki annem Biraz sikinti olur ama ailem elbet kabullenir zaten iki yildir beraber oldugumuzu biliyorlar
sevgilinin annesi niye aileni istemiyo?
19 yasindayim bekarim 5 haftalik hamileyim ama Su an universite son sinifa gectim sizce evlenmeli miyim yoksa baska.bisey mi yapmaliyim?
olan olmuş artık ama keşke vakti zamanı gelince olsaydı.. şimdi nasıl olacak bilemedim..
"şimdi aldıralım evlenince yaparız" demesi çok acı geldi.. evlilik tarihi ile uyuşmadığından mı dünyaya gelemesin bebek
"bebek yüzünden evlendik" demek kötü ama "annen yüzünden yavrumu aldırdım" la nasıl yaşayacaksınız sevgilinizle bence daha kötü..
bence ilerde anneye rağmen evlenmeyi kafaya koyduysanız şimdi de yapabilirsiniz gibi geldi..
annesini karşına alıp konuşsan açık açık kırmadan.. seni bu kadar istemeyecek ne olabilir ki? KVler büyütür durumları.. açıklarsın..
bebeği ile y.lisans doktora yapan çalışan kadınlar var.. bunu düşünme bence.. okulunu bitirmene engel değil..
allah yardımcın olsun hangi kararı versen de.. sevgiler..
Annem babam ayri.annemin bazi hatalari var sorunlari var o yuzden.karsi geliyor ama cok sorunlu.bir annesi var nasil ustesinden gelecegim bilmiyorum
Evlenmeye mecburmusun.... evlenmeden dogur bebegini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evlenmeye mecburmusun.... evlenmeden dogur bebegini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla annesinin gönlünün olmasından cok karnında buyuyen bi can var.iyi dusunun, sen anneliğe hazırmısın? okuyorum dıyosun , bu sene son demişsin gerci işe giricekmisin, o cocuga kım bakacak, bı ınsan yetıstıreceksın tum sorumlulugunu alabılecekmısın? belki herseyden vazgecmek zorunda kalacaksın bebegın ıcın, çalışamayacaksın belki, herseyden vazgececek kdr cok ıstemen lazım bebegı ama senınkı kaza kursunu heralde..ıkı gun sonra kenara atacagın oyuncak deıl yazık olmasın günahsız yavrucaga:26:
Okulum var tek basima bakabilir miyim ki :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?