Son senem.kalmisken.bir sekilde.bir seneyi bitiririm.diyorum. krese veririm aldirmaktan cok cozum arayisindayim korkularim var isteSevgilinin annesi ile konus bence sonucta onunda torunu olucak ...
Yoksa tek basina cok zorlanirsin hem okul hem bebek ...
Veya okula ara vericeksin maddi gelirin var mi kücük yasta krese verebilirmisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son senem.kalmisken.bir sekilde.bir seneyi bitiririm.diyorum. krese veririm aldirmaktan cok cozum arayisindayim korkularim var iste
Amin :'( annem babam ayri annemin sorunlari yuzunden annesi istemoyor ama ben ne yapabilirim Bu benim sucum mualdirmaya nasil kiyarim.okulumu bi sekilde bitersem diyorum ama cok yiprandim kararsizm :'(
Kim ne derse desin aldirma derim ben sana insallah bir cözüm bulursun ...
KV ile konuşmalısın başka çare yok.. annenin durumunun seni bağlamadığını seni tanımasını inş.seveceğini vs vs anlat.. çok nazik ve uzlaşmacı ol.. evladın için.. eşin olacak kişi için.. bence sizi bağrına basacaktır.. anne yüreği çok dayanamaz.. siz de bir annem olun vs vs gireceksin konuya..
inşallah aradan güzel yıllar geçer ve mutlu 3 kişilik aileniz olur:) bugünleri de gülümseyerek anarsınız..
Oyla aksi oyle huysuz bir.kadin ki anlatamam size ilk baslarda benleyken ogluna kiz bulmaya calisan biri siz dusunun artik... Insallah.bunu o.kadar cok isterim ki anlatamam :'(
Canım sende annesine yanlış dusundugunu kanitlayacagina gidip silahsız bir şekilde birlikte olmuşsun ve hamile kalmasın. Annesinin ağzına laf vermisin. Kim ister oğlunun evlilik dışı kendisine teslim edecek bir gelin adayını ?
Şimdi annesi bak demiştim sana diyordur ogluna, iyi bir kız olsaydı evlenmeden yapmazdı seninle diyordur.
Bence okul bittikten sonra da evlenseniz kolay evlenmeyeceksiniz bu sorunları yaşayacaksınız. Onun için seneye değil bu sene evlenin bebeğin fe gunahina girmeyin. Okulu bitirirsin bir şekilde boşver.
19 yasindayim bekarim 5 haftalik hamileyim ama Su an universite son sinifa gectim sizce evlenmeli miyim yoksa baska.bisey mi yapmaliyim?
Canım bence annesi hamile kaldığını duyarsa kesinlikle bebeği aldırma yönünde baskı yapar eşine bebek olayını söylemeden hemen evlenin bence okulda sıkıntı olmaz muhakkak zorlanırsın ama yapacak birşey yok evli okuyan hamile çocuğu olan çok insan var Rabbim kolaylığını verir bence iş eşine düşüyor annesine karşı kararlı olduğunu belirtsin uzak yerlerdede yaşarsınız iş eşinde bitiyor yani
Istedikten sonra yapilir her sey demi:'( illa ki duzelir her sey diyorum Allahin verdigini alirsam ya bir daha olmazsa diyorum cok zor bir durum kimseye anlatamiyorum
Düzelir tabii ki canim yakin bir arkadasimda senin yasadiklarini yasamisti kizini dogurdu yanliz basina büyüttü simdi öyle mutlu öyle huzurlu ki iyi ki aldirmamisim diyor ;-)
Gercekten mi :) Insallah Bende cocugumu buyuturum mutlu olurum bunu Bende cok ama cok istiyorum . Sizce onun annesi duzelir mi ilerde
Evet canim ....
Bence düzelir o bebegi babaanne hele bir kucagina alsin bak nasil hersey yoluna giriyor ;-)
Insallah
Tesekkur ederim Az da olsa icim rahatliyor illa ki unutulur sorunlar asilir peki ailelere hamile oldugumu soylemesek seneye okulun var diye sorun yaparlar mi sence Nasil yapalim
Okulu her zaman okuyabilrsin ama her istediginde çocuğun olmayabilir..hamileyim ve aldırmak fikri bana cok ters geldi sonucta o senn vücudunda yasayan bi canlı..vee sunu unutma bebek isteyen ve ona kavusamayan cok insan var..sakın simdi aldiriyim ileride tekrar olur diye düşünme belki de bi daha hiç olmayabilir ii düşün
Kv sorunun olduğu halde böylesi biseye cesaretini anlayamıyorum ama olan olmuş..surada ki evli bayanlara bi sorsan yuzde yetmisi kv.ile sorunu vardir burada önemli olan erkek arkadaşının tutumu
Umarım hakkında en hayırlı olacak kararı verebilirsin Allah yardımcın olsun
Bence söyle canim bilsinler kv ile muhakkak konus bu konuyu aksi ters demisin belki sana baski uygulucak aldirman icin istemem diyecek ama hic bozma kendini dogurmak istediginide kararli oldugunu nazikce belirt ...
Hamilen iken okuluna devam edebilirmisin ? Eger edersen dogumdan sonra da kisa bir zaman kalir o dönemde kv ilgilenir bebekle olmaz mi
Lutfen kiyma o cana evlen zaten okuyormussun olmazsa bosanicak maddi gucun zaten elinde olucak19 yasindayim bekarim 5 haftalik hamileyim ama Su an universite son sinifa gectim sizce evlenmeli miyim yoksa baska.bisey mi yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?