gebelık

stresten gerı o hcg degerın duser dıyolar aslı varmı:44:

Hcg degeri stresten dusermi bilmiyorum ama.ben ilk gittigimde 29 mayista keseyi gordum.yaklasik 2 hafta sonra bebegimi gordum.bugunde kalp atisini ultrason da gordum.dinlemedim. ama sanirim doppler mi ne olmasi gerekiyomus duymak icin.o yuzde bende okudum sitede 9.hafta bile duyan oluyomus.o yuzden sikma canini.Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.suan senin kac haftalik bebek keseye yerlestimi???

Hcg degeri stresten dusermi bilmiyorum ama.ben ilk gittigimde 29 mayista keseyi gordum.yaklasik 2 hafta sonra bebegimi gordum.bugunde kalp atisini ultrason da gordum.dinlemedim. ama sanirim doppler mi ne olmasi gerekiyomus duymak icin.o yuzde bende okudum sitede 9.hafta bile duyan oluyomus.o yuzden sikma canini.Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.suan senin kac haftalik bebek keseye yerlestimi???
benımkı bılgısayardan hesapladım 6 hafta bes gunluk felan ben bebegımı gormedım daha

benımkı bılgısayardan hesapladım 6 hafta bes gunluk felan ben bebegımı gormedım daha

sizin hesapladığınızla doktorlarınki tutmuyo bazen.. bende hesapladığımda 6+3 tü ama doktor baktı 5+5 dedi..geç döllenme olabiliyor bazen. 5+5 ken duymamıştım ama görmüştüm bebeğimin kalp atışlarını bir hafta sonra gittiğimde dinledi kalp atışlarını

Doktorun hesabina gorede ben bebegi gordugumde 6+3 du.onun hesabina gore benim dollenme yumurtalama zamani olmadi adetimin hemen peşinde oldu.hemde dogum gunumde
Senin melegin kendini sakliyo annesi.yakinda gözükür. ..

Back
X