• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kaset testime bakabilirmisiniz

Ben bi 5 dk baktım bişey göremedim lucky hanımcım sonea bıraktım bi duşa girdim cıktım öylesine bakayım dedim p zaman göedüm arasan bi 20 dk geçmişti yani ondan sonra gördüm 🙈
yani bana sorarsanız pozitif bu test ama bebe tıme marka ben hiç kullanmadım sanırım . ovula albi bu markalar çok iyi bulabilirseniz yarın bu testlerden alın inşAllah gönlünüzden geçen neyse hayırlısıyla olur 🤲

yani bana sorarsanız pozitif bu test ama be e tıme marka ben hiç kullanmadım sanırım ovula albi bu markalar çok iyi bulabilirseniz yarın bu testlerden alın inşAllah gönlünüzden geçen neyse hayırlısıyla olur 🤲
Amin inşallah Allah razı olsun ya bende ilk kez böyle bi test sonucu gördüm kendimde. bakalım 3 gün sonra yüzleşirim gerçekle artık 🙈😊

Kızlar bebetime beni yanılttı çok fena bu sabah albi marka test ile tekrarladım sonuc negatif

Eklentiler

• IMG_4322.webp
    IMG_4322.webp
    116,6 KB · Görüntüleme: 31
Hiç güven yok bide kaset testler genel olarak doğru sonuc cıkartıyor deniyor valla hiç güven yok…
En iyi olarak adlandırılan testler bile kuruma çizgisi çıkarıyor canım. 10 dk sonrası hiçbir şekilde bakmamak lazım. Zaten talimatlarında da o şekilde yazıyor o yüzden böyle çizgilerin çıkması normal. Albide de laboquickte de kuruma çizgisi çıkıyor mesela.

En iyi olarak adlandırılan testler bile kuruma çizgisi çıkarıyor canım. 10 dk sonrası hiçbir şekilde bakmamak lazım. Zaten talimatlarında da o şekilde yazıyor o yüzden böyle çizgilerin çıkması normal. Albide de laboquickte de kuruma çizgisi çıkıyor mesela.
Evet ya yok bu ay nednse heycan yaptım. Bi kac şey oldu yoksa tesr bile alıp yapmıyodum kendi kendimi anlıyorhm cunku ama bakalım olursa zaten her türlğ cıkar kendını belli eder gebelik
Kuruma cizgisi gibi duruyor canim malesef. Pembemsi deyil gri
Evet ben ilk kez bu kadar belirgin bi çizgi ile karsılasınca kurumamı gerçek cizgimi ayıet edemedim galiba ya beyse hayırlısı bakalım bu ayda kısmet değilmiş 🙈

Back
X