Gebelik

Gebe miyim sizcee :(((

• Yazma

OY: 16 53,3%
  • Yazma

OY: 17 56,7%

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .

Mrtedb01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
7
1
28
Arkadaşlar adetten 1 gün sonra ilişkim oldu ama icine bosalma olmadı fakat sözlüm penisi cektikten sonra vajinamin cevresine az da olsa meni fışkırdgni gördüm hemen sildim adetim 10 haziran gecesi oldu. 14 unde bittti 15 inde ilişkim oldu 30 haziranda mide bulantm ve halsizlik oldu ishal de oldu sizce gebe miyimm :KK1::KK43:

Arkadaşlar adetten 1 gün sonra ilişkim oldu ama icine bosalma olmadı adetim 10 haziran gecesi oldu. 14 unde bittti 15 inde ilişkim oldu 30 haziranda mide bulantm ve halsizlik oldu ishal de oldu sizce gebe miyimm :KK1::KK43:
Bu anket ne ola ki iki seçenekte yazma yazma:confused:

ayrıca da gebe değilsindir ishaldendir o ishalden

Niye bu kadar korktun hamilelikten

Yasak ilişki mi yaşadın ee sozluymussun de biraz daha sabredemedinizmi :KK55::KK51:

Arkadaşlar adetten 1 gün sonra ilişkim oldu ama icine bosalma olmadı fakat sözlüm penisi cektikten sonra vajinamin cevresine az da olsa meni fışkırdgni gördüm hemen sildim adetim 10 haziran gecesi oldu. 14 unde bittti 15 inde ilişkim oldu 30 haziranda mide bulantm ve halsizlik oldu ishal de oldu sizce gebe miyimm :KK1::KK43:
adet üstüne görmek diye birşey var hem o kadar korkuyorsan neden yapıyorsun şekerim :KK59:

Ilk yasadgm bi iliski bu sonucta icine bosalmicani biliyordm ki bosalma olmadi resmen bi ilişkiye girmede olmadi sadece meni bulastgni gördüm korktm
ilk yaşanan ilişkide hamile kalınmaz diye bir kural yok ki, ilişki yaşamaya karar veriyorsanız korunmanız lazım
geri çekilme de bir korunma yöntemi değildir ayrıca
penisini geri çektikten sonra falan demişsiniz nasıl resmen bir ilişkiye girme olmadı dediniz anlamadım
meni bulaştırcak şeyler yapıyosanız koruncaksınız başka yolu yok

X