Gebelik

Önce birliktelik sonra çocuk; sıralamayı bozmak sıkıntılarınızı artırır

Bir de bunu doktora da sorsaydınız ya; olur mu böyle diye..

bende 9-10 aylık evlıyım
ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı bıle oldum o bıle fayda etmedı
ne zamankı bu hastalıgı yendım o zaman hamıle kaldım
dogrusuda bu
dogurmayı dusunen basıt bı ılıskıyı bıle yasayabılır bunu dusunun

Önce birliktelik sonra çocuk; sıralamayı bozmak sıkıntılarınızı artırır

Bir de bunu doktora da sorsaydınız ya; olur mu böyle diye..
Sormaktan cekindim acikcasi bir problemi cozmeden digerine baslamak sikinti, ama bu problemi yillarc yasayan cifler var bu sekilde olursa evlat sahibi olamiycakmis

ön
esimle iliskiye giremiyoruz.Doktora vs danistik ama simdilik cozum bulamadik. Ikimizde cocuk sahibi olmak istiyoruz.Denemelerimizi prezervatifsiz yapiyoruz ve o icime bosaliyor yumurtlama donemimdeyim kizlik zarim bozulmadan tam bir birlesme yasamasan icime bosalmasiyla hamile kalmam ne kadar mumkun
öncelikle vajinismusu yenmen lazım biliyorum çok zor yaşamış biri olarak seni anlıyorum ama öncelikle buna yogunlaşmalısın çocuktan önce evliliğin yıpranır buşekilde zamanla yoksa
illa çocuk diyorsanda anestezi altında kızlık zarın yırtılır sonra anestezi altında aşılama olabilrisin

bende 9-10 aylık evlıyım
ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
kızlık zarı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı bıle oldum o bıle fayda etmedı
ne zamankı bu hastalıgı yendım o zaman hamıle kaldım
dogrusuda bu
dogurmayı dusunen basıt bı ılıskıyı bıle yasayabılır bunu dusunun
bunu asmis olmaniza sevindim.Ama ben kisa surede asabilecegimizi sanmiyorum.Psikolojik anlamda zor durumdayim.

ön

öncelikle vajinismusu yenmen lazım biliyorum çok zor yaşamış biri olarak seni anlıyorum ama öncelikle buna yogunlaşmalısın çocuktan önce evliliğin yıpranır buşekilde zamanla yoksa
illa çocuk diyorsanda anestezi altında kızlık zarın yırtılır sonra anestezi altında aşılama olabilrisin
Ailemde kisirlik sorunu yasayan ciftler var bi bakima bunuda sorun ediyorum.aciksasi hemen hamile kalmak istememin nedenide bu Rabbim kimsenin yuvasini evlatsiz birakmasin

bunu asmis olmaniza sevindim.Ama ben kisa surede asabilecegimizi sanmiyorum.Psikolojik anlamda zor durumdayim.

ben bıle astıysam sen haylı asarsın
bak ne dıyorum amelıyat oldum
vajınam okadar darmıskı genısletılırken catlamıs 4 dıkısım var suan
bakıre gırıp dogum yapmıs gıbı cıktım ılıskıden daha da korktum
benım psıkolojım ınanılmaz bozuktu
hıc aklımda yokken nasılsa yapamıyorum barı yuzeysel olsund erken pıt dıye bı gırdı
hepsı bu muymus bunca ay bunca acıyı bosunamı cekmısım dıye agladım
okadar kolaymıskı meger
bızler bılemıyoruz yanlıs noktaya bastırıyoruz ılerlemıyor kemık duvar gıbı bırseye denk gelıyor oda kasılmamıza canımızın acımasına neden oluyor

vajınısmusu yenmeden normal dogum yapamazsın
basarırsın inan yahu

Kalabilirsiniz . ancak sizin psikolojiniz ve evliluginizin gidişatı icin ne kadar hayirli olur bilemem

ben bıle astıysam sen haylı asarsın
bak ne dıyorum amelıyat oldum
vajınam okadar darmıskı genısletılırken catlamıs 4 dıkısım var suan
bakıre gırıp dogum yapmıs gıbı cıktım ılıskıden daha da korktum
benım psıkolojım ınanılmaz bozuktu
hıc aklımda yokken nasılsa yapamıyorum barı yuzeysel olsund erken pıt dıye bı gırdı
hepsı bu muymus bunca ay bunca acıyı bosunamı cekmısım dıye agladım
okadar kolaymıskı meger
bızler bılemıyoruz yanlıs noktaya bastırıyoruz ılerlemıyor kemık duvar gıbı bırseye denk gelıyor oda kasılmamıza canımızın acımasına neden oluyor

vajınısmusu yenmeden normal dogum yapamazsın
basarırsın inan yahu
Bende ayni seyi yasiyorum kemik gibi bi duvar bunu bi gecede halleden ciftler var.sasip kaliyorum

Ailemde kisirlik sorunu yasayan ciftler var bi bakima bunuda sorun ediyorum.aciksasi hemen hamile kalmak istememin nedenide bu Rabbim kimsenin yuvasini evlatsiz birakmasin
amin çocuk istemen çok doğal bende evlat diye yanıp tutuşan biriyim 2 kaybım var tedaviyle olmuştu oda ama sorunun büyüğünü çözmek gerikr önce allah gönlüne göre versin

Bende ayni seyi yasiyorum kemik gibi bi duvar bunu bi gecede halleden ciftler var.sasip kaliyorum
ınan bana ben dıyodum kı kadınların hepsı cıldırmıs nasıl yapıyolar bu ısı
:KK70:
hıc sandıgımız gıbı zorlugu yok
ben senın durumunuda yasadım
sımdı normal durumuda gordum
senı cok ıyı anlıyorum bana guven
once vajınısmusu aş
hamıle kalman daha kolay olacak

ınan bana ben dıyodum kı kadınların hepsı cıldırmıs nasıl yapıyolar bu ısı
:KK70:
hıc sandıgımız gıbı zorlugu yok
ben senın durumunuda yasadım
sımdı normal durumuda gordum
senı cok ıyı anlıyorum bana guven
once vajınısmusu aş
hamıle kalman daha kolay olacak
Ins sagolun

canım birden zorlayınca o şekilde oluyor kemik varmış gibi yavaş yavaş deneyeceksin hergün 2 mm mesela birde kayganlaştırıcı jel kullnamnı tavisye ederim çok işe yarıyor ben 3 ay ne çektim yenene kadar ama şükür zmanla normale döndü herşey bende şaşırrdım ilk denemede yapabilenlere benm için bu hastalıgı yenmek uzaya çıkmak gibi bişeydi önce yenecegine inan ve canın acısada dişini sk ve bu acının alışınca gececigine inan

Nereye sokmaya çalışıyorsunuz ki siz

cok ozur dıleyerek acıklıyorum
esımınkını tutup yerlestırıyodum ucunu yukarı dogru bastırarak sokusturmaya calısıyodum :KK70:
meger bıraz makata dogru bastırmak yeterlıymıs pıt dıye gırıyomus :KK70:

bıraz yukarı olunca kemık gıbı bırsey kas engel oluyo can yakıyo oda kasılmaya sebebıyet verıp korkmaya cekınmeye vazgecmeye gıdıyor
ben baygınlık gecırıyodum o derece :)
okadar sey ızledık :KK70:
onca arastırma yaptık
esımızınde bızımde tecrubesızlıgımızden yıprandık

konu sahıbıde bunu asacak emınım
bende ınsanlar yıllarca asamamıs hastalıgı ben nasıl aşım dedım
aştım

X