gebelik

asy3508

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
6
1
36
arkadaslar dün 2 tane test yaptım pozitif cıktı bugun doktora gittim ultrasonda kese görünmedi ama kan raporunda 600 cıktı degerler dıs gebelikten korkuttu beni doktor bir fikri olan var mı .. simdiden tesekkür ederim..

arkadaslar dün 2 tane test yaptım pozitif cıktı bugun doktora gittim ultrasonda kese görünmedi ama kan raporunda 600 cıktı degerler dıs gebelikten korkuttu beni doktor bir fikri olan var mı .. simdiden tesekkür ederim..
Adetin kac gun gecti cnm. Yeniyse biraz daha bekle 1 hafta sonra tekrar yaptir.

adetim 3 gün gecti kan degerim 600 cıktı hamileyi,m ama ins dıs gebelik degildir
Dış değildir geç döllenmedir.
2000in altında vajinal görülmez, 5000in altında da karından görülmez.
Her şekilde çok erken. Cuma günü ya da bekleyebilirseniz pazartesi gidin, değeriniz güzel artmışsa karından görebilirsiniz.

Dış değildir geç döllenmedir.
2000in altında vajinal görülmez, 5000in altında da karından görülmez.
Her şekilde çok erken. Cuma günü ya da bekleyebilirseniz pazartesi gidin, değeriniz güzel artmışsa karından görebilirsiniz.
Tesekkür ederim pazartesi gidicem dedigin gibi ins dıs değildir doktor dıs gebelik olabilir dedi onun sokundayım

Tesekkür ederim pazartesi gidicem dedigin gibi ins dıs değildir doktor dıs gebelik olabilir dedi onun sokundayım
Canım doktorlar hep şüpheci konuşurlar,sıkıntı etme :KK66:
Benim adeti 3 gün gectiginde 72 idi,çok şükür ,Allahima bin şükür herşey yolunda,darısı başına :)

Sıkıntı benim adetim de sanırım en fazla 5 gün gecti değerin 600 çıkması dıs gebelik düşüncesi oluşturuyor dedi doktor insallah dıs gebelik degildir

hayırlısı olsun canım iyi düşün iyi olsun. benim adetime 1 gün varken 100 çıkmıştı değerim doktorumu aradım bir hafta sonra gel daha görünmez dedi. inşallah seninde öyledir.

Yani değerim yüksekmiş

Canım doktorun o değere yüksek mi dedi... Benim adet olmam gereken günde 2779 çıkmıştı.. Doktorum hiç öyle olumsuz konuşmadı.. Ne kadar karamsar bir doktormuş o öyle... Sadece iki gün sonra tekrar yapıldı düzenli artıyor mu bakalım sonra konuşuruz dedi.. Şükür düzenli arttı... Sen kalbini ferah tut... Olacağı varsa olur, nasiple kavga edilmez ama sen olumlu düşün.. Rabbim gönlüne göre versin inşallah..

Ya ben hamilemiyim adetine 2 gün var test yaptım silik cikti

Eklentiler

• IMG_20150803_152803.jpg
    IMG_20150803_152803.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 112
Kan testini devlet hastanesinde acilden yaptırabiliyordu muyuz özel hastene yok burada kadın dogm dk.da izinde

Merhaba arkadaşlar . Reglime 4 gün kala kan testi yaptırdım 6 Ağustosta 109,36. 8 Ağustos'ta 276,33 çıktı sizce normal mi ? Birde ultrasonda görülmedi daha çok küçük dedi 20 günlükken görülmemesi normaldir değil mi :KK43:

Arkadaslar ben aranıza yeni katıldım regl dönemine 4 gün var kasiklarim inanılmaz ağrıyor idararda gebelik yaptım çok hafif çıktı sonra kan testi yaptık negetifti ama doktor kesin bişey diyemedi haftaya tekrar gel dedi sizce durum nedir çok istiyoruz

korkma canım daha çok küçük görünmez tabi benim de öyle olmuştu. Annelik endişesi sarmıştı beni. Hiç korkma dikkatli ol ve 10 gün sonra gidip o minik keseyi gör :)

X