Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin kac gun gecti cnm. Yeniyse biraz daha bekle 1 hafta sonra tekrar yaptir.arkadaslar dün 2 tane test yaptım pozitif cıktı bugun doktora gittim ultrasonda kese görünmedi ama kan raporunda 600 cıktı degerler dıs gebelikten korkuttu beni doktor bir fikri olan var mı .. simdiden tesekkür ederim..
adetim 3 gün gecti kan degerim 600 cıktı hamileyi,m ama ins dıs gebelik degildirAdetin kac gun gecti cnm. Yeniyse biraz daha bekle 1 hafta sonra tekrar yaptir.
Dış değildir geç döllenmedir.adetim 3 gün gecti kan degerim 600 cıktı hamileyi,m ama ins dıs gebelik degildir
Tesekkür ederim pazartesi gidicem dedigin gibi ins dıs değildir doktor dıs gebelik olabilir dedi onun sokundayımDış değildir geç döllenmedir.
2000in altında vajinal görülmez, 5000in altında da karından görülmez.
Her şekilde çok erken. Cuma günü ya da bekleyebilirseniz pazartesi gidin, değeriniz güzel artmışsa karından görebilirsiniz.
Canım doktorlar hep şüpheci konuşurlar,sıkıntı etmeTesekkür ederim pazartesi gidicem dedigin gibi ins dıs değildir doktor dıs gebelik olabilir dedi onun sokundayım
arkadaslar dün 2 tane test yaptım pozitif cıktı bugun doktora gittim ultrasonda kese görünmedi ama kan raporunda 600 cıktı degerler dıs gebelikten korkuttu beni doktor bir fikri olan var mı .. simdiden tesekkür ederim..
Yani değerim yüksekmiş
Buyuk ihtimal evet canim. Kan testi yaptir net cikar. Yada bikac gun daha bekle tekrar yap testi.Ya ben hamilemiyim adetine 2 gün var test yaptım silik cikti
İnsss ya insssBuyuk ihtimal evet canim. Kan testi yaptir net cikar. Yada bikac gun daha bekle tekrar yap testi.
Yarin yaptir istiyosan cnm. Gunduz git. Ogleden once yapiliyo diye biliyorum . orda danisirsin zaten.Kan testini devlet hastanesinde acilden yaptırabiliyordu muyuz özel hastene yok burada kadın dogm dk.da izinde
Ya ben hamilemiyim adetine 2 gün var test yaptım silik cikti
arkadaslar dün 2 tane test yaptım pozitif cıktı bugun doktora gittim ultrasonda kese görünmedi ama kan raporunda 600 cıktı degerler dıs gebelikten korkuttu beni doktor bir fikri olan var mı .. simdiden tesekkür ederim..