Gebelik

Dnzck7332

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
7
0
1
39
Meraba arkadaşlar sorum şu ... Evliyim ve en son eşimle temmuzun başlari gibi (tarihi tam hatırlamıyorum)iliskiye girdik yalniz afedersiniz icine bosalma durumu olmadı sadece sürtünme olayı oldu zaten. Ve ben temmuzun 28nde regl oldum her zamanki gibi 5 gun sürdü. Ağustosun 1nde ise hemoroid ilaclari kullanmaya basladim yaklasik 1 aydir kullanıyorum fakat agustosun 28nde regl olmadim bir hafta bekledim ve kekik cayi arti sogan suyu ictin 1 kez bugun birazcik kanama gibi akintim oldu sizce gebe miyim degil miyim henuz test yapmadim kullandığım ilaçlardan gecikme olmus olabilir mi acaba yoksa boşa kuruntu mu yapıyorum sizce ???? Gebe olsam kanama olur muydu?yaklasik 10 gun gecikti ilk kez ??

Ustune gorme mi oldu acaba gebe olabilirsiniz gibi geldi bana cunki adet kanamasi olsa cogalirdi ustune gorme kesik kesik kan lekesi oluyo bi kac gun devam ediyor

Bence bir şey olmaz sürtünmeyle hamile kalınsaydı ortalık hamile kaynardı. Temmuz ayında ilişkiden sonra regl olmuşsunuz zaten, sonrasında şüpheli ilişki olmadıysa hamile falan değilsinizdir. Regl gecikmesidir. Aradan aylar geçmiş, kuruntu yapmayın. Muhtemelen bir soru daha soracaksınız ben de peşinen cevap vereyim yüzde yüz eminim ve hayır. Temmuzda yaşanmış ilişki, üstüne regl de olmuş normal şekilde e başka ilişki de olmamış. Mümkün değil.

Hayir dedigim gibi temmzuun basinda ilişkimiz oldu fakat bosalma olmadi sadece surtunme oldu tek korkum acaba boşalmaya yakin sürtünme olunca gebe mi kaldim yeni evli olduğum icin acamiyim biraz temmzuun basinda iliski yaşadik ve temmuzun sonunda normal adetimi oldum 5 gun sonrasinda hic iliskimiz olmadi henuz

Hayir dedigim gibi temmzuun basinda ilişkimiz oldu fakat bosalma olmadi sadece surtunme oldu tek korkum acaba boşalmaya yakin sürtünme olunca gebe mi kaldim yeni evli olduğum icin acamiyim biraz temmzuun basinda iliski yaşadik ve temmuzun sonunda normal adetimi oldum 5 gun sonrasinda hic iliskimiz olmadi henuz

Mümkünatı yok, imkansız.
Ancak içinizde şüphe varsa bunca zaman geçmiş yapılan idrar testi kesin sonucu verir ve negatifi görür rahatlarsın. Ama buna gerek bile yok çünkü imkansız.

Iliskiden sonra adet olmussun iste daha neyi merak ediyon nerdeyse 1.5 ay olmus siz hic iliskiye girmedinizmi bu surecte hem nie surtunme ile iliski anlamadim

Ya su üstüne gorme olayi felan kafami karıştırdı o yuzden tedirginim biraz acaba temmuz da ustune mi gordum ağustos da olamadim ?

Gebelik testi alip sonucu hemen ogrenebileceginizi, sürtünme ile hamile kalinmayacagini bilemeyecek kadar acemi iseniz af buyurun niye evlendiniz... Çocuk gelin misiniz erkek arkadasiyla sürtünup soluğu burada alanlardan mısınız? Ne iseniz fark etmez. Böyle hamile kalamazsin.

Esimin ailesinin evindeydik uzun süremiz olamadı oyle gerekti o an malesef ve bende biraz vajinismus olayi var anlayacaginiz

Vajinusmuss?? konu baska yere gecti simdi.bence vajinismus iseniz dua edin gebe kalmayin nasil dogurcaksiniz

Zaten henuz duzgun bir iliski yasayamadik o durum yüzünden hep sürtünme ve çabalama oldu o yuzden tedirginim bosalamaz zaten icine ama acaba icine degilde sürtünme yoluyla da bi ihtimal oldu mu diye endişelendim

Merhabalar 1 yıllık evliyim en son adet tarihime 2 gün kala birlikte olduk hasta olucam diye korunmadık fakat hasta olmadım bugün 10 gün oldu sanki hasta olucakmışım gibi belimde ve kasıklarımda bi ağrı söz konusu hatta özellikle sağ kasığımda batma oluyor acaba hamilemiyim lütfen biligilerinizi paylaşırmısınız

Kızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz

Back
X