Gebelik

Civanpercemi çok faydaliyms bnde iciyorum adetliyken ebnm adetlerm düzenli ama ağrıyı siziyi bile alıyor adetken.. inslh vardır en net sonuc kanda ckar

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bi derdim var..Dertten büyük Allah var
22 aylık evliyim temmuz ayında eşimle beraber korunmayı bıraktık ve hala bişey yok eşim 15 sene üzerine doğmuş..
hastaneye gittim adet düzensizliği 15 yaşımdan beri vardı dr gittiğimde benim hormonlarımda sorun vardı dr ilaç verdi hormonlarım şuan gayet iyi.Eşim gitti varikosel başlangıcı diyemediler ama yokta diyemediler proxeed ilacı vermişler bu durumda olup bebeği olanlar oldumu lütfen yardım edin.Eşim de 15 sene sonra doğduğu için dr ırsi birşey olabilir demiş.Dua etmekten başka birşey yapamıyorum..

benimde 5 gün geçti adetim biraz önce yaptım ama malesef negatif bi kaç gün daha bekleyip tekrar yapıcam artık :S
İnşallah vardır kardeşim banada dua edin yarin kan testi yaptrcm 7gun olck yarn

15 gun dur hasta olamiyorum hastaligimin belirtileri var ama hasta olamiyorum her an hasta olcak mis gibi hissediyorum ama yok 15 gundur bekliyorum yarin olurum sonra olurum diye hamile olabilirmiyim sizce

gebelik testi yapmalısın. 15 gün baya geç bir süre.

Geçmiş olsun canım varikosellin derecesi ne kadrms sonucunu atsana eşinin bakaym bnm esimdede vardı ameliyat oldu..

Kızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz

Devamı geldimi yoksa 3 4 damlmi sadece dogurganlk donemin nezmn basldi ve sadece dun mu ilisknz oldu bide rengi nasl

Devamı gelmedi bu hafta dopurganlık dönemim ama adetim bittiğinden beri iki günde bir ilişkiye giriyoruz 3 4 damla geldi sadece ama geldiğinde yoldaydım sanırım eve gelip lavıbaya girince farkettim iç çamaşırımda vardı kahveye dönük bi kırmızıydı

Bndede dedign tarihlerde pembemsi km geldi tam adet gunmdede koyu kahverengi geldi ve hastaldnmadm bugün 7gun geçti kan testi yaptrdm saat tam 4te ara dediler sonuç için dklar gecmiyool

Bndede dedign tarihlerde pembemsi km geldi tam adet gunmdede koyu kahverengi geldi ve hastaldnmadm bugün 7gun geçti kan testi yaptrdm saat tam 4te ara dediler sonuç için dklar gecmiyool
Negatifmis sonuç ama hala adet olmadm çarşambaya kadar olmazsanz testi tekrarlaylm dediler

Benim adetime var ama daha 2 hafta önce birrim 2 haftadır 2 günde bir ilişkiye giriyoruz bugün geldi ne olduğunu anlamafım bilgisizlik nekadar kötü ya

Benim adetime var ama daha 2 hafta önce birrim 2 haftadır 2 günde bir ilişkiye giriyoruz bugün geldi ne olduğunu anlamafım bilgisizlik nekadar kötü ya
Benim de adetim gecikti 12 şubatta olması gerekiyordu bugün bitti hala olmadım iki kere test yaptım evde negatif Ama olcaksamda olayım artık diyorum adet olamamakta kötü yapyor insanı Sizin sonuç ne

Benim de adetim gecikti 12 şubatta olması gerekiyordu bugün bitti hala olmadım iki kere test yaptım evde negatif Ama olcaksamda olayım artık diyorum adet olamamakta kötü yapyor insanı Sizin sonuç ne
BEn şuan 8+3 hamişim darısı başınıza inşALLAH bide kan testi yaptırın gecikme belki başka bir rahatsızlığın habercisidir ALLAH korusun

Merhaba hanımlar. 2 ay ömce ilişkim oldu adet okdum geçen ay ama bazı şüphelerim var bu ayda 4 gün geçti test yapsam kesin sonuç çıkarmı yani ilişkiden 45 gün sonra felan? ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…