- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi cansuunver
-
Civanpercemi çok faydaliyms bnde iciyorum adetliyken ebnm adetlerm düzenli ama ağrıyı siziyi bile alıyor adetken.. inslh vardır en net sonuc kanda ckarÖnceden düzensizdi ama civan percemiyle 2aydr düzene girmişti.cooookk istiyorum inşallah vardır ama umutlnmakda istemiyorum belim çok agriyor onun dışında bi belirti yok bide lekelnme olmuştu bi kaç damla kahverengi
İnşallah ya Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder insallahCivanpercemi çok faydaliyms bnde iciyorum adetliyken ebnm adetlerm düzenli ama ağrıyı siziyi bile alıyor adetken.. inslh vardır en net sonuc kanda ckar
Aminnnnn..İnşallah ya Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder insallah
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bi derdim var..Dertten büyük Allah var
22 aylık evliyim temmuz ayında eşimle beraber korunmayı bıraktık ve hala bişey yok eşim 15 sene üzerine doğmuş..
hastaneye gittim adet düzensizliği 15 yaşımdan beri vardı dr gittiğimde benim hormonlarımda sorun vardı dr ilaç verdi hormonlarım şuan gayet iyi.Eşim gitti varikosel başlangıcı diyemediler ama yokta diyemediler proxeed ilacı vermişler bu durumda olup bebeği olanlar oldumu lütfen yardım edin.Eşim de 15 sene sonra doğduğu için dr ırsi birşey olabilir demiş.Dua etmekten başka birşey yapamıyorum..
İnşallah vardır kardeşim banada dua edin yarin kan testi yaptrcm 7gun olck yarnbenimde 5 gün geçti adetim biraz önce yaptım ama malesef negatif bi kaç gün daha bekleyip tekrar yapıcam artık :S
15 gun dur hasta olamiyorum hastaligimin belirtileri var ama hasta olamiyorum her an hasta olcak mis gibi hissediyorum ama yok 15 gundur bekliyorum yarin olurum sonra olurum diye hamile olabilirmiyim sizce
Geçmiş olsun canım varikosellin derecesi ne kadrms sonucunu atsana eşinin bakaym bnm esimdede vardı ameliyat oldu..arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım benim bi derdim var..Dertten büyük Allah var
22 aylık evliyim temmuz ayında eşimle beraber korunmayı bıraktık ve hala bişey yok eşim 15 sene üzerine doğmuş..
hastaneye gittim adet düzensizliği 15 yaşımdan beri vardı dr gittiğimde benim hormonlarımda sorun vardı dr ilaç verdi hormonlarım şuan gayet iyi.Eşim gitti varikosel başlangıcı diyemediler ama yokta diyemediler proxeed ilacı vermişler bu durumda olup bebeği olanlar oldumu lütfen yardım edin.Eşim de 15 sene sonra doğduğu için dr ırsi birşey olabilir demiş.Dua etmekten başka birşey yapamıyorum..
Devamı geldimi yoksa 3 4 damlmi sadece dogurganlk donemin nezmn basldi ve sadece dun mu ilisknz oldu bide rengi naslKızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz
Bndede dedign tarihlerde pembemsi km geldi tam adet gunmdede koyu kahverengi geldi ve hastaldnmadm bugün 7gun geçti kan testi yaptrdm saat tam 4te ara dediler sonuç için dklar gecmiyoolDevamı gelmedi bu hafta dopurganlık dönemim ama adetim bittiğinden beri iki günde bir ilişkiye giriyoruz 3 4 damla geldi sadece ama geldiğinde yoldaydım sanırım eve gelip lavıbaya girince farkettim iç çamaşırımda vardı kahveye dönük bi kırmızıydı
Negatifmis sonuç ama hala adet olmadm çarşambaya kadar olmazsanz testi tekrarlaylm dedilerBndede dedign tarihlerde pembemsi km geldi tam adet gunmdede koyu kahverengi geldi ve hastaldnmadm bugün 7gun geçti kan testi yaptrdm saat tam 4te ara dediler sonuç için dklar gecmiyool
Benim de adetim gecikti 12 şubatta olması gerekiyordu bugün bitti hala olmadım iki kere test yaptım evde negatifBenim adetime var ama daha 2 hafta önce birrim 2 haftadır 2 günde bir ilişkiye giriyoruz bugün geldi ne olduğunu anlamafım bilgisizlik nekadar kötü ya
BEn şuan 8+3 hamişim darısı başınıza inşALLAH bide kan testi yaptırın gecikme belki başka bir rahatsızlığın habercisidir ALLAH korusunBenim de adetim gecikti 12 şubatta olması gerekiyordu bugün bitti hala olmadım iki kere test yaptım evde negatifAma olcaksamda olayım artık diyorum adet olamamakta kötü yapyor insanı Sizin sonuç ne
Daha da olmazsam yaptırıcam çok teşekkür ederimm sağ salim kucağınıza alın inşallahBEn şuan 8+3 hamişim darısı başınıza inşALLAH bide kan testi yaptırın gecikme belki başka bir rahatsızlığın habercisidir ALLAH korusun
Teşekkürler canım darısı başınaDaha da olmazsam yaptırıcam çok teşekkür ederimm sağ salim kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?