gebelik

civciv-61

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
6
1
6
37
mrb arkadaslar bır sorum olacak 3 haftalık gebeyım ılk beta degerı 12.33 du ertesı gun 35 e cıktı. Ama adet olma belırtılerı var ragl oncesı basım agırır şuan da oyle.Aynı sekılde olan arkadasım var mı?

Regl belirtileri benzer gebelik belirtilerine. Bol bol sıvı tüketin kafeinden uzak durun ve başlamadıysanız folik asite başlayın. Bolca istirahat ile kolayca geçer bu zamanda.

Hayırlı olsun. Adet gününüz gecmeden mi öğrendiniz idrar da çıktı mı

Merhaba bende adetinin üstünden beş gün geçince bthcg yaptırdım sonucun 9 cıktı çok şaşırdım çok düşüktü çünkü.bir hafta geçince tekrarladım testi 180 cıktı progesteron 13 ya normale dönermi arkadaşlar yaşayan varmi

düşük seyrediyo hcg değerin tam artmıyo kimyasal gebelik yaşayabilirsin benimde olmuştu arkasına normal hamile kaldım yumurtan sağlıklı döllenemeyince oluyo normal adet oluyorsun düşükten saymıyo doktorlar istiyorsan bebek hiç korunma diyorlar o yüzden korkma tabi inşallah sağlıklıdır ama büyük ihtimal kimyasal

Bende o adet sancısına benzer sancı bir ay oldu ve her ay başımda ilk 3 ay adet olacakmışım gibi ağrıdı doktor progesteron verdi her ihtimale karşı ama çok şükür bebeğim doğdu olur öyle çok normal çanınızı sıkmayın...

Bende ayni adet olcam hissi yasiyordum canm. Hala ara ara adet olcakmis gibi hissediyorum. Normalmis bunlar

Hayırlı olsun canım bebisin.bas ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrılar gayet normal ama progestan kullanman gerekebilir.adet öncesi hamilelik belirtilerin nelerdir merak ettim.

Bende istiyorum tekrar ama röntgen çekildik eşimde bende tereddüt ediyorum acaba bir sıkıntı olur mu diye gerçi ben üstüne 1 kez adet gördüm kafam rahattı bu sefer eşim röntgen çektirmişAcaba bi sıkıntı olur mu bunu doktora danışanınız oldu mu kızlar?

Merhaba arkadaşlar
Adetim 3 gün gecikti. Daha önce hiç olmamıştı. Eşimle çocuk istiyoruz ondan inanılmaz bir merak var şuan. Doktora gittim ancak çok erken bu cuma için tekrar gel kan ve idrar testi yapalım dedi. Feci kasık ve karın altı ağrı var. Kahverengi akıntım da var. İdrarımda yanma var bu da korkutuyor beni. İdrar yolları enfeksiyonu acaba hamilelik belirtisine benzer mi ya da adet gecikmesine neden olur mu ? Çok istiyoruz çokkkkkmm

Bence idrarda şu erken gebeilk testlerinde çıkar. Bence denemekte fayda var 4 gün nasıl sabredeceksin belirtilerde iyi inş hamilesinizdir

Hem hamile hem idrar yolu enfeksiyonu da olabilirsin durumun netleşmeden kesinlikle ilaç kullanma bence adet sancısı gibi kramplar hamileyken de 1hafta önce başlamıştı bende hatta adet olacağım sandım adet gecikmemden 2gün sonra test yaptım çift çizgi vardı hatta biri silikti baya açık pembeydi onun nedeni de gebeliğin erken olmasıymış olabilir ama akıntım beyazdı benim kesik kesik kesilmiş süt gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…