Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl belirtileri benzer gebelik belirtilerine. Bol bol sıvı tüketin kafeinden uzak durun ve başlamadıysanız folik asite başlayın. Bolca istirahat ile kolayca geçer bu zamanda.mrb arkadaslar bır sorum olacak 3 haftalık gebeyım ılk beta degerı 12.33 du ertesı gun 35 e cıktı. Ama adet olma belırtılerı var ragl oncesı basım agırır şuan da oyle.Aynı sekılde olan arkadasım var mı?
Hayırlı olsun. Adet gününüz gecmeden mi öğrendiniz idrar da çıktı mımrb arkadaslar bır sorum olacak 3 haftalık gebeyım ılk beta degerı 12.33 du ertesı gun 35 e cıktı. Ama adet olma belırtılerı var ragl oncesı basım agırır şuan da oyle.Aynı sekılde olan arkadasım var mı?
düşük seyrediyo hcg değerin tam artmıyo kimyasal gebelik yaşayabilirsin benimde olmuştu arkasına normal hamile kaldım yumurtan sağlıklı döllenemeyince oluyo normal adet oluyorsun düşükten saymıyo doktorlar istiyorsan bebek hiç korunma diyorlar o yüzden korkma tabi inşallah sağlıklıdır ama büyük ihtimal kimyasalMerhaba bende adetinin üstünden beş gün geçince bthcg yaptırdım sonucun 9 cıktı çok şaşırdım çok düşüktü çünkü.bir hafta geçince tekrarladım testi 180 cıktı progesteron 13 ya normale dönermi arkadaşlar yaşayan varmi
Hayırlı olsun canım bebisin.bas ağrısı ve adet ağrısı gibi ağrılar gayet normal ama progestan kullanman gerekebilir.adet öncesi hamilelik belirtilerin nelerdir merak ettim.mrb arkadaslar bır sorum olacak 3 haftalık gebeyım ılk beta degerı 12.33 du ertesı gun 35 e cıktı. Ama adet olma belırtılerı var ragl oncesı basım agırır şuan da oyle.Aynı sekılde olan arkadasım var mı?
Merhaba kızlar benimde adetime 2 gün bar bu sabah kan testi yaptırdım 199.0 çıktı iyi mi sizce