- Konu Sahibi pipilioglum35
-
Test yap. Bende gecikme yapmamıştuSelam.arkadaslar size bir sorum var ...ben bu ay adettim bittikden sonra sogan kuru yaptim 15 gun boyunca ve normalde dun adet olmam gerekiyordu ve olmadim adet size simdi su sorum sogan kuru adet gecikmesi yapiyormu ...solda batma var bazende o batma saga kayiyor..adet belirtimde hic yok ...
Tskler bilgi icin20 gün önce yaptığınız beta hcg gebelik testi için uygun bir zaman değil. bu testi adetiniz geciktikten sonra yapmanız uygun olur. yanı bugünlerde. inşallah güzel haber alırsınız. iyi şanslar
sonucunuzu bizimle de paylaşırsanız çok güzel olurTskler d
Tskler bilgi icin
Evet oglum 5 yasinda ve o cok kardes istiyor...en mutlu o olucaksonucunuzu bizimle de paylaşırsanız çok güzel olur
beklediğiniz, arzuladığınız bir sonuç ise hep beraber mutlu oluruz,
allah korusun ama aksi ise birbirimize destek oluruz
iyi şanslar
test yapmanın zamanı gelmiş de geçiyorhanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..
Canim merhaba ben 10 aralikta hsg cektirdim adet gecikmesinin 7.günü adet oldum bende adet duzensi ligi yapti ve o ay korundum doktor demisti çünkü ilactan dolayi bu ay gebelik düşünme diyehanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..
Canim merhaba ben 10 aralikta hsg cektirdim adet gecikmesinin 7.günü adet oldum bende adet duzensi ligi yapti ve o ay korundum doktor demisti çünkü ilactan dolayi bu ay gebelik düşünme diye[/QUO banada aksini söyledi ya inşallah önümüzdeki ay hamile gelirsin dedi
hanımlar merhaba 21.şubatta rahim filmi çekildim doktor film sonrası 5 tabletlik tarivid verdi 5 gün boyunca ilişki olmayacak dedi bugün 45 gün ve hala adet olmadım zaten düzensiz bir adetim vardı böyle bir olay yaşayan var mı ve eşimle rahim filmi sonrası ilişkiye girdiğimizde spermler dışarıya akmadı yardımcı olur musunuz test yapmaktan negatif sonuç almaktanda bıktım eşimdede hareketlilik yoktu proxeed plus kullanıyor 3.ayındayız lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler.e son olarak dünde bugünde birer damlalık pembe leke geldi..
yaaa hamileyimmmtest yaptırdın mı ? sonuc çok merak ettim bende pazartesi günü hsg çektirdim eşimde sperm sayısında düşüklük oldugu için proxeed plus kullanıyor eşim ve 3.aydayız o yüzden çok merak ettimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?