Gebelikde Agrı

Hulyaaa60

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
67
35
23
45
Arkadaşlar gebeliğin 14 haftasina Basladim dünden beri kasiklarima bucak saplanmasi gibi agri giriyor nedeni nedeni acaba tecrübeli arkadaşlar yazabilirmi ikiz gebelik ve kontrolüne 15 günüm var daha tüp bebek gebesiyim

Arkadaşlar gebeliğin 14 haftasina Basladim dünden beri kasiklarima bucak saplanmasi gibi agri giriyor nedeni nedeni acaba tecrübeli arkadaşlar yazabilirmi ikiz gebelik ve kontrolüne 15 günüm var daha tüp bebek gebesiyim
Bende 13 haftam bitti canım benimde gece Sağdan sola dönerken sol kasığıma kramp girdi onceleri oturduğum yerden ani kalkarken Bıçak saplanıyo gibi oluyodu simdi uyurken oluyo

Bende de olmuştu ilk aylarda progestan kullanıyorum doğuma kadarda kullanıcakmışım.Geçti çok şükür.Kendini üşütme ayaklarını sıcak tut.Doktorunu ara bi sor derim bide.

Evet rahim genişlemesinden kaynaklanıyor ben doktoruma sormuştum o dönem. Son aylarda da rahim doğuma hazırlandığı için sancı oluyo yine de dikkat et derim tüp bebişe iyi bak

kızlar ya ben hamileyim 7.ci haftanın içine girdik buğün çamur gibi bişe geldi çok korkuyorum yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…