GEBELIKDE IDRAR YOLU ENFEKSIYONJ

Oyle dusunmeyin benim doktorum cok ilgiliydi sagolsun herseyi anlatti. Eger hamileligin basinda iseniz ona gore cocuga zarar vermicek sekilde cok hafif ilaclar veriyolar. Bebek gelisim asamasinda diye agir ilaclar vermiyolarmis. Onlar herseyin farkinda merak etmeyin guzel guzel kullanin onleminizi alin. Allah korusun 30 haftalik dogum yapip cocugunu kaybeden gordum bu enfeksiyon ilerlemesi yuzunden
Yaaa 😢 cok tesekkur ederim canim😊😘😘😘

Bol bol su icin ve idrar hissi geldiginde tutmayin hemen wc gidin . Doktorla da takibe devam edin Allah korusun korkutmak istemem ama hic basit bi durum degil arkadaslar da yazmislar erken dogm riski oluyor diye benim arkadasm 5 aylik bebegni kaybetti bu sebeple baslayan nedenlerden

Bol bol su icin ve idrar hissi geldiginde tutmayin hemen wc gidin . Doktorla da takibe devam edin Allah korusun korkutmak istemem ama hic basit bi durum degil arkadaslar da yazmislar erken dogm riski oluyor diye benim arkadasm 5 aylik bebegni kaybetti bu sebeple baslayan nedenlerden
Ilac ictim bol su iciyorum normalde de boyleyim aslinda 2 yildir olmuyodum. Onlem aliyorum takdir Allahtan

Yaaa😢😢 hemen tedavi olmus muydun yoksa gec mi fark etmistin enfeksiyonu
Canim sağlık ocağı iki ayda bir kan idrar yapıyor ya orda çıkıyordu kendi doktoruma gosteriyordum sase fitil antibiyotik verdi içtim geçmedi sonra yine çıktı yani hamileligim boyunca iki defa ilaç kullandim doğuma hazirlarlarken tahlil yapiyorlarya yine çıkmışti

Canim sağlık ocağı iki ayda bir kan idrar yapıyor ya orda çıkıyordu kendi doktoruma gosteriyordum sase fitil antibiyotik verdi içtim geçmedi sonra yine çıktı yani hamileligim boyunca iki defa ilaç kullandim doğuma hazirlarlarken tahlil yapiyorlarya yine çıkmışti
Anladim canim tesekkur ederimm

Kadın doğum doktoru verdikten sonra niye zararı olsun olsa vermez aksine kullanmamak daha kötü olmazmi
Canım valla ben kullanmadım kimi bisey olmaz kimi doğumda biraz daha ağrı yaratır diyo kullananlar olmuş fayda etmemiş bende gerek duymadım diğer ilaclarimi kullanıyorum ama

Back
X