Gebelikde yirmili haftalarda amniyon sıvısı azalanlar

COk sağol azdaolsa içimi rahatlattın cok tesekkur ederim ahsennur 12
sıkıntı yapma canım kendine doktor bana suyun az demişti özelde sonra devlette 4 doktora gittim elham yapıpı suyum gayet iyi şuan bol su iç ve dinlen demişlerdi ve suyum normal seviyede çok şükür sıkıntı ypmaa

sıkıntı yapma canım kendine doktor bana suyun az demişti özelde sonra devlette 4 doktora gittim elham yapıpı suyum gayet iyi şuan bol su iç ve dinlen demişlerdi ve suyum normal seviyede çok şükür sıkıntı ypmaa
Insallah canm ya daha once de dıs gebelık gecırdım sol tüpüm alındı bunda da İnsan herseye evham yapıyor allah korusu n hayal kırıklıgı cok zor

Canım çok dikkat et ve sürekli kontrol altında olman lazım çünkü yavaş yavaş azalır ve sen farkında olmayabilirsin bol bol sıvı takviyesi al ve koyu renkte çamaşır tercih et ki akıntı olup olmadığını daha rahat anlarsın

Canım çok dikkat et ve sürekli kontrol altında olman lazım çünkü yavaş yavaş azalır ve sen farkında olmayabilirsin bol bol sıvı takviyesi al ve koyu renkte çamaşır tercih et ki akıntı olup olmadığını daha rahat anlarsın
Saol canım sımdı doktordan geldım cok sukur suyun ıyı dedı su gıbı akıntım vardı suyum sandım akıntıymıs cok sukur rahatladım ultrason da olmasa napardık bılmıyorum doktorlar da cok kafa karıstırıyo ya

merheba.benimde,24 haftada suyumun azaldigini söyledi doktor.cok saskinim.su cok iciyordum ama.cok cok az akitntim vardi.simdi nasil olucak?cok korkuyorum.

Back
X