Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar buraya yeni üye oldum geçen yıl gebelik te anksyete ile ilgili çok yazışmalar olmuş gebe olup anksyete yaşayanlar varsa buraya yazsınlar
şuan sekizinci haftada gebeliğim sürekli kaygı bozukluğu yaşıyorum hep hastalık korkusu tansyonum yükseklirse kalp kırizi geçirirsem sürekli oluyor nasıl geçek bilmiyorumben yaşadım tam hamileyken tayinim çıktı eşimi evimi bırakıp başka bir ilde doğuma kadar yaşamam gerekiyordu ..kayınvalidem ve 3 yaşındaki oğlumla bir ev tuttuk eşim istanbulda kaldı ..yaşadığım stres ve sıkıntı panik atak ve kaygı bozukluğu yaşamama neden oldu hatta strese bağlı 6. ayımda tansiyon yükselmesi yaşadım ..kardioloğa gittim ekg ölçümleri yapıldı birde holter takıldı tansiyonum için ..stresebağlı tansiyon yükselmesiymiş ayrıca nabzım çok hızlı atıyordu 120 civarı ..kardiyolog panik atak olduğumu söyledi...ilaç kullanamadım hamile olduğum için sadece bitkisel bir şurup vermişti ama bir işe yaramadı ne zaman ki 32. haftaya geldim doğum iznime ayrılıp istanbula eşime evime kavuştum tansiyonumda normale döndü nabzımda...ama kalp krizine benzer sıkışmalar yaşadım o arada
malesef ki ben. ekg vs yapildi fiziksel sorun yok. 1 yasinda kizim var 7 aylik hamileyim zor oluyor. carpibtilar bayilma hissi uyusmalar. kizim ve karnimdaki icin unutmaya calisiyoru
aynılarını bende yaşıyorum allah yardımcımız olsun inşalah bu günler geçecek aslında aynı durumları yaşıyoruz burdan sopet ederek bir nevi rahtlarız bekimalesef ki ben. ekg vs yapildi fiziksel sorun yok. 1 yasinda kizim var 7 aylik hamileyim zor oluyor. carpibtilar bayilma hissi uyusmalar. kizim ve karnimdaki icin unutmaya calisiyoru
bende kendimi bırakmamaya çalışıyorum sabahları çok erken kalkıyorum ve bir sıkıntı anlatamammalesef ki ben. ekg vs yapildi fiziksel sorun yok. 1 yasinda kizim var 7 aylik hamileyim zor oluyor. carpibtilar bayilma hissi uyusmalar. kizim ve karnimdaki icin unutmaya calisiyoru
bu sabah kizim 6.30 da kalkti 7.30a kadar uyitmaya calistim uyumayinc kahvaltisini vereyim dedim kustu. ve suanda yorgunluktan ve uzuntuden ve de acliktan ben yemeye vakit bulamadim Yeni atak dalgasi bekliyorum. hayorlisi. bun sukur. Rabbim evlatlarimizla sinamasinbende kendimi bırakmamaya çalışıyorum sabahları çok erken kalkıyorum ve bir sıkıntı anlatamam
çok ğeçmiş olsun allahım acil şifa göndersin kızınıza ortalıkta kusma salgını var haberiniz olsun ataklarla ben baş ediyorum arık benim alıştım 10 yıldan beri panik atak yaşıyorum buda bizim imtihan mızbu sabah kizim 6.30 da kalkti 7.30a kadar uyitmaya calistim uyumayinc kahvaltisini vereyim dedim kustu. ve suanda yorgunluktan ve uzuntuden ve de acliktan ben yemeye vakit bulamadim Yeni atak dalgasi bekliyorum. hayorlisi. bun sukur. Rabbim evlatlarimizla sinamasin
canım ataklarla şöyle baş edebilirsin benim çarpıntım olduğunda kalbibe istediğin kadar çarp kormuyorum istersen ikiyüz at diyorum biraz camdan hava alıyorum sonra sen aptal pir ataksın benimlemi baş edecen defol diyorum geçiyorçok ğeçmiş olsun allahım acil şifa göndersin kızınıza ortalıkta kusma salgını var haberiniz olsun ataklarla ben baş ediyorum arık benim alıştım 10 yıldan beri panik atak yaşıyorum buda bizim imtihan mız
benim daha Yeni gebelige bagli ama guclu olmam lazim kizim esim karnimdaki yavrumun sucu yok. ataklarla artik bas edebiliyorum. fiziksel bir sorun olmadigini biliyorum o nedenle daha kolayatlatiyorum. Allahim daha buyuklerinden korusuncanım ataklarla şöyle baş edebilirsin benim çarpıntım olduğunda kalbibe istediğin kadar çarp kormuyorum istersen ikiyüz at diyorum biraz camdan hava alıyorum sonra sen aptal pir ataksın benimlemi baş edecen defol diyorum geçiyor
:)
neyse az kaldı doğumunuza doğumdan sizin yüzde yüz geçerbenim daha Yeni gebelige bagli ama guclu olmam lazim kizim esim karnimdaki yavrumun sucu yok. ataklarla artik bas edebiliyorum. fiziksel bir sorun olmadigini biliyorum o nedenle daha kolayatlatiyorum. Allahim daha buyuklerinden korusun
hayir SUKROLSUN ikinci dogum oldugu icin oyle bir korkum yok simdilik. siz??neyse az kaldı doğumunuza doğumdan sizin yüzde yüz geçer
birde doğum korkusu yaşıyormusunuz