GEBELİKK OLURMU BAYANLAR YARDIM ?

Eflinay77

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
14
1
1
27
Ben esımle normalde geri çekme yöntemi ile korunuodm ve dün unuttuk bı an beraber olurken içime ard arda 3 4 kere akıttı çıkarmadı durdu öle 5 sk gene yaptı akıttı gene gene ve ben direk eczaneden yasmin aldım kontrol hapı dun 1 tane içtim ama bugun hapı kuzenm atmış çöple birlikte alamıorm içemedm nolcak sizce nolur yanı yardım ederseniz sevınırım gebişlerrr

Geri cekme yontemi diye bi korunma sekli yok bu arada hanim efendi.
Esinizi prezervatifle tanistirin.

Gebişler mi ahahahahhaah yine bir "ilk sorum cinsellik ne yapmalıyım olan yeni üye".

Yanı demek ıstedıgım yaza doğru dusunmustk cocuk oda bende o yük almak ıstemıo nolur derken kalma ihtimalim varmıdır

Ben esımle normalde geri çekme yöntemi ile korunuodm ve dün unuttuk bı an beraber olurken içime ard arda 3 4 kere akıttı çıkarmadı durdu öle 5 sk gene yaptı akıttı gene gene ve ben direk eczaneden yasmin aldım kontrol hapı dun 1 tane içtim ama bugun hapı kuzenm atmış çöple birlikte alamıorm içemedm nolcak sizce nolur yanı yardım ederseniz sevınırım gebişlerrr
anlatımınız hiç hoş değil vede doğum kontrol hapı hamile kalmayı hemen engellemez ki ?

Prezervatif kullanmayı sevmıor erkeklık gururuymus amannn :D

1-Kuzenin senin yasmin ilacını neden çöpe atıyor?
2-Kuzenin sizin evnzdemi yaşıyor? Sna sormadan nasıl buna cürret ediyorda çöpe kafasna göre atyor?
3-Biz doktormuyuz nerden bilelim.

Neden hoş degl romanmı yazcam on saat 7 aylık evliyim zaten sadece merak ettm evli ve tecrübeli bayanlara sordum canısı

Çünkü kücük bi poşeyle almıstm onuda evi toplarken atmis vardı bitane dedı orda onuda attm deyince sürekli para vercek halım yok onu ıcın dedm evet kaldı bigün

Back
X