Gebelikle ilgili şüphem

serennn04

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2025
7
0
1
21
Kızlar bundan 1 ay önce ilişki oldu geri çekilme yöntemiyle memleketeyim eşim gitikten sonra adet oldum ve adet günüm geldi tekrar ve 3 günüm geçti adet olmadim test alıp yaptim böyle çıktı adet oldukran sonra hiç ilişki olmadı test bozuk mu acaba herhangi bir şüphem de yok hamileik belirttileri falan yani

Eklentiler

• 1000042962.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 1000042592.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 50
Tekrar test alıp yapın. Bozuk değilse ya da fazla damlatmamışsanız 2. Çizgi de çıkmış gibi hamile olabilirsiniz. birde kan testi daha iyi sonuç verir.

Tekrar test alıp yapın. Bozuk değilse ya da fazla damlatmamışsanız 2. Çizgi de çıkmış gibi hamile olabilirsiniz. birde kan testi daha iyi sonuç verir.
Ya memlekete olduğum için yapamıyorum test almam da kan tahlilleri vermem de uzak çocuğum var

Belirtileriniz var mı? Adet gecikmesi harici
Sadece canım ekşi şeyler istiyor ve nadiren bazen mide bulantısı oluyor imkansız diyorum ama bilmiyorum çünkü adet oldum diğer sefer ozamandan beri ilişki olmadı nasıl olur anlamıyorum belki test bozuktur

İdrar çok fazla gelmiş boya akmış. Tekrar test yapman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…