Gebelikle İyileşen Baş Dönmesi

Malones

hello sweetie 👠
Kayıtlı Üye
Katılım
21 Ekim 2021
Mesajlar
1.456
Emoji Skoru
1.346
Puanlar
83
Selamlar. Biraz uzun anlatacağım kusura bakmayın. Uzun süredir baş dönmesi problemi ile uğraşıyordum, ayda en azından 3 kere bazen daha fazla durduk yere başım dönmeye başlıyordu. Hani tansiyonum düştü başım bir gitti geldi şeklinde değil, dakikalarca önce bir yana sonra bir yana dönüyordu ve sıcak basıyordu. Bu süreçte bir kaç farklı nörolog ile görüştüm, MR çekildi hiçbir sorun yok. Kbb ile görüştüm yine temiz. Göze gittim temiz. Kadın doğuma sordum bizlik bir şey yoktur dedi. Beyin cerrahisine gittim, boyun düzleşmesi yapabilir dedi ama kesin konuşmadı. Ben de herhalde ondan diyip kabul etmiştim.

Ta ki hamile kalana kadar. Hamile kaldığım gibi baş dönmem iyileşti, 25 haftalık gebeyim hiç başım dönmedi. Demek ki boyunla, kulakla, gözle vs alakalı bir durum yok. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Senelerdir hiçbir doktorun sebebini anlayamaması zaten çok saçma. Üstüne tam yarım yamalak da olsa bir sebep buldum derken o da değilmiş. Ben nerelere gideyim, nereden randevu alayım?
 
acaba baş boyun kısımlarından birinde endometriosiz tutulumu olabilir mi? çok çok çok düşük bir ihtimal ama. hamile kaldıktan sonra olmaması düşündürdü bana. adet dönemlerinizde daha yoğun bi baş dönmesi yaşıyor muydunuz.

ama yani bu çok uzak bi ihtimal hormonal başka bir durum olabilir ya da adet görmediğiniz için kan seviyeleriniz de ortaya gelmiş olabilir diğer dediğime çok takılmayın pek gerçekçi bi ihtimal değil o. hamilelik sonrası tekrar başlarsa bi de o zaman hormonlarınıza baktırırsınız
 
Söylediğiniz durumu ilk defa duydum araştıracağım. Kan seviyeleri ile alakalı mıdır bilmiyorum, hamileliğin en başında kan tahlili vermiştim demir, folik asit vs hepsi yerindeydi. Adet durunca düzelmiş olması biraz düşük bir ihtimal gibi. Sanırım en iyisi hamilelik sonrası endokrine gidip hormon baktırmak dediğiniz gibi teşekkür ederim
 
`