Gebelikmi iltihaptanmı?

Dursuneeee

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
338
82
18
Merhaba hanımlar 2haftadır idrar yolu iltihaplarıyla uğraşıyorum ağrılı idrarım,böbrek ağrılarım falan var antibiyotik tedavisi görüyorumm yanlız 3gündür baş ağrısıyla mide bulantısı var tansiyonum düşüyor sanki ama adetimede 4gün var baş ağrısıyla birlikte. Oluyor bulantı gerilme tipi ağrı gibi, hamile olamam heralde demi adetten önce bukadar belli bir bulantı vs olabilirmi?

Benim bulantım yok fakat iltihap yani afedersiniz akıntı çoğaldı .Anlamadım doktora gideceğim 11 i gibi
ADET te gecikti 7-8 gün kadar geçti benim öyle olur arada tabi şüphelendiğim için test yaptım 8.günde birşey yok
Kasıklarım falan ağrıyo ara ara.zaten tedavi görüyorsunuz ilaç etkisidir bulantılarınız allah hayra çıkarsın....

Benim bulantım yok fakat iltihap yani afedersiniz akıntı çoğaldı .Anlamadım doktora gideceğim 11 i gibi
ADET te gecikti 7-8 gün kadar geçti benim öyle olur arada tabi şüphelendiğim için test yaptım 8.günde birşey yok
Kasıklarım falan ağrıyo ara ara.zaten tedavi görüyorsunuz ilaç etkisidir bulantılarınız allah hayra çıkarsın....
Benim akıntım idrar sıklığından kaynaklıyor yani çok yapma isteğim var cidden ağır bir enfeksiyon geçiriyorum,oyüzden bana özellikle ilaçdan sonra çok kötü oluyorum

Benim akıntım idrar sıklığından kaynaklıyor yani çok yapma isteğim var cidden ağır bir enfeksiyon geçiriyorum,oyüzden bana özellikle ilaçdan sonra çok kötü oluyorum
evet o rahatsızlık yapar idrar sıklığı bendede olmuştu.çok Geçmiş olsun .....

bende adet oncesi mide bulanmasi olur 1 hafta oncesinde de basim catlayana kadar agrir..
bence adetiniz yakin diye basiniz agriyor.
gecmis olsun

Back
X