Gebelikte 12.haftada şeker yüklemesi yapacak doktor bu kadar erken haftalarda yaptıran oldumu?

uguurbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
803
324
53
29
Daha önceden insülin direnci var diyince doktor yükleme yapalım dedi ama çok erken degilmi 12.hafta bi zararı olurmuki bu kadar erken haftalarda yaptıran varsa tecrübelerini yazabilir mi lütfen

Ben tercihen yaptirmak istemedim zamani gelince yaptiracagim cunku gebelik boyunca hic kilo almadim su an normaldi her sey

Ben tercihen yaptirmak istemedim zamani gelince yaptiracagim cunku gebelik boyunca hic kilo almadim su an normaldi her sey
Bende zamanı gelince yaptırmak istiyorum 12 hafta çok erken endişeleniyorum bende bu aya kadar daha kilo almadım doktora istemediğimi dicem kızacak ama napiyim

Bende zamanı gelince yaptırmak istiyorum 12 hafta çok erken endişeleniyorum bende bu aya kadar daha kilo almadım doktora istemediğimi dicem kızacak ama napiyim
Doktorun ne derse onu yap lutfen ben baska doktora gittim o da gerek yok dedi. Iki kere bile yaptirsan sorun olmuyormus. Doktorunun sozunden cikma.. senin daha erken hanileligin ben 20.haftadayim

Doktorun ne derse onu yap lutfen ben baska doktora gittim o da gerek yok dedi. Iki kere bile yaptirsan sorun olmuyormus. Doktorunun sozunden cikma.. senin daha erken hanileligin ben 20.haftadayim
Öncesinde bi doktora gitmiştim kandan aclik şekerine baktı normal dedi o yüzden daha küçük olduğu için yaptırmak istemiyorum 20 haftalarda yaptiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…