Gebelikte 16. Hafta

Huhu12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
94
30
88
35
Merhaba arkadaşlar 16.haftamızı bitrdik şimdi 17.haftadan gün alıyoruz. İlk gebelik ve belirtiler biraz azaldı sanki. Yaşadığımız değişiklikleri paylaşarak birbirinize destek olalım mı ? İlk gebelik yaşayan arkadaşlara da yol gösterici olur hem

Korkma:)) benim tüm belirtiler bitti çok korkuyordum cuma kontrolüm vardı ve herşey yolundaydı elhamdülillah doktor vücut gebelige alıştığı için dedi

Korkma:)) benim tüm belirtiler bitti çok korkuyordum cuma kontrolüm vardı ve herşey yolundaydı elhamdülillah doktor vücut gebelige alıştığı için dedi

Ay çok sevindim iyi olmanıza Ben de doktora gideceğim ama şehir dışındayım bir kaç haftadır ama içten içe de belirtiler azaldı hayırdır inşallah diye içten içe kendimi yiyordum

Ay çok sevindim iyi olmanıza Ben de doktora gideceğim ama şehir dışındayım bir kaç haftadır ama içten içe de belirtiler azaldı hayırdır inşallah diye içten içe kendimi yiyordum
aynen bende öyleydim doktora ilk sorum bebeğim yaşıyor mu oldu cinsiyetini sormayı bile unuttum o söyledi..sanırım hamilelikte balayı dedikleri döneme girmişiz

aynen bende öyleydim doktora ilk sorum bebeğim yaşıyor mu oldu cinsiyetini sormayı bile unuttum o söyledi..sanırım hamilelikte balayı dedikleri döneme girmişiz

Maşallah maşallah Allahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah peki hanfendi mi beyfendi mi

Benim de öyle ama 15 haftanın içindeydi yüzde. 90 kız dedi doktor, Şimdi de gidemedim daha ama &10 diğer ihtimal yine beni heyecanlandırıyor
ben sormadan söylediğine göre yüzde yüz emin demekki doktor :) emin misiniz dedim erkek alameti yok hiç dedi :) şimdiden arkadaş olduk kızımla valla sonradan erkek derse olmaz :)

Mesajlarınızı okudum da ne güzel rabbim inşallah burda ben ve benim gibi isteyenlere nasip eder :)

H Huhu12 Allah nasip ederse bebislerimiz ayni gün gelecek sanirimbenim bulantilar azaldi cok şükür. Ac kaldigimda midem bulaniyor artik. Kasık agrilari yaşıyorum bu aralar hafiften. Hepimiz saglikla aliriz insallah meleklerimizi kucağımıza

Aynen öyle görünüyor sağlıkla gelsinler canım öncelikle inşallah benim de ara ara mide yanmam oluyor ve aç kalınca dediğin gibi bulantımı başka bir şey mi anlamadığım bir hissşyat oluyor ama ara ara gaviskon içiyorum umarım bir zararı olmaz

Gaviscon ben de iciyorum canim insallah bir zarari olmaz. Doktorum gunde 3 kasiga kadar icebilirsin demisti ama ben yatmadan once içiyorum reflum var malesef kilo durumun nasil peki, karnin büyüdü mü

Gaviscon ben de iciyorum canim insallah bir zarari olmaz. Doktorum gunde 3 kasiga kadar icebilirsin demisti ama ben yatmadan once içiyorum reflum var malesef kilo durumun nasil peki, karnin büyüdü mü

Malesef kilo alıyorum. Karnımda büyüdü artık hamile olduğum belli.. dün bel oyuğunun kalmadığını farkettim ve yanlarım çıkmış ama artık bebiş için razıyım. Arkadaşım 22 kilo almış ama diyor ki çocuk daha 1 yaşına gelmedi eski halinden daha zayıfım diyor

H Huhu12 valla benim de karnim buyumeye basladi. Pantolonlarimin bacaklarinda sorun yok ama dugmesi kapanmiyor, dugmeyi vurmadan giyiyorum uzun seylerle hamilelikte alinan kilolar cabuk veriliyormus veririz bir seycik olmaz, onlar saglikli olsun da

Aynen aynen amin canım amin sağlıkla gelsinler hayırlısıyla inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…