Korkma:)) benim tüm belirtiler bitti çok korkuyordum cuma kontrolüm vardı ve herşey yolundaydı elhamdülillah doktor vücut gebelige alıştığı için dediMerhaba arkadaşlar 16.haftamızı bitrdik şimdi 17.haftadan gün alıyoruz. İlk gebelik ve belirtiler biraz azaldı sanki. Yaşadığımız değişiklikleri paylaşarak birbirinize destek olalım mı ? İlk gebelik yaşayan arkadaşlara da yol gösterici olur hem
Korkma:)) benim tüm belirtiler bitti çok korkuyordum cuma kontrolüm vardı ve herşey yolundaydı elhamdülillah doktor vücut gebelige alıştığı için dedi
aynen bende öyleydim doktora ilk sorum bebeğim yaşıyor mu oldu cinsiyetini sormayı bile unuttum o söyledi..sanırım hamilelikte balayı dedikleri döneme girmişizAy çok sevindim iyi olmanıza Ben de doktora gideceğim ama şehir dışındayım bir kaç haftadır ama içten içe de belirtiler azaldı hayırdır inşallah diye içten içe kendimi yiyordum
aynen bende öyleydim doktora ilk sorum bebeğim yaşıyor mu oldu cinsiyetini sormayı bile unuttum o söyledi..sanırım hamilelikte balayı dedikleri döneme girmişiz
o bir hanımefendi o bir prenses :) senin minik?Maşallah maşallahAllahım kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah peki hanfendi mi beyfendi mi
o bir hanımefendi o bir prenses :) senin minik?
ben sormadan söylediğine göre yüzde yüz emin demekki doktor :) emin misiniz dedim erkek alameti yok hiç dedi :) şimdiden arkadaş olduk kızımla valla sonradan erkek derse olmaz :)Benim de öyleama 15 haftanın içindeydi yüzde. 90 kız dedi doktor, Şimdi de gidemedim daha ama &10 diğer ihtimal yine beni heyecanlandırıyor
ben sormadan söylediğine göre yüzde yüz emin demekki doktor :) emin misiniz dedim erkek alameti yok hiç dedi :) şimdiden arkadaş olduk kızımla valla sonradan erkek derse olmaz :)
Evet bende tırstım tam 16 da hiç mi hiç belirti kalmaz mı arkadaş inş iyidir gideceğim doktora
inşallah :)Mesajlarınızı okudum da ne güzel rabbim inşallah burda ben ve benim gibi isteyenlere nasip eder :)
Mesajlarınızı okudum da ne güzel rabbim inşallah burda ben ve benim gibi isteyenlere nasip eder :)
Gaviscon ben de iciyorum canim insallah bir zarari olmaz. Doktorum gunde 3 kasiga kadar icebilirsin demisti ama ben yatmadan once içiyorum reflum var malesefAynen öyle görünüyor sağlıkla gelsinler canım öncelikle inşallahbenim de ara ara mide yanmam oluyor ve aç kalınca dediğin gibi bulantımı başka bir şey mi anlamadığım bir hissşyat oluyor ama ara ara gaviskon içiyorum umarım bir zararı olmaz
Gaviscon ben de iciyorum canim insallah bir zarari olmaz. Doktorum gunde 3 kasiga kadar icebilirsin demisti ama ben yatmadan once içiyorum reflum var malesefkilo durumun nasil peki, karnin büyüdü mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?