Gebelikte 3.trimesterda otrivine kullanımı

Turanlardanbiri

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
57
17
18
Merhaba anneler 31 haftalık hamileyim yaklaşık 4 aydır otrivine kullanıyorum. İnanışmaz bir burun tıkanması yaşıyorum hiçbir şey açmıyor. Bugün iş yeri hekimim bebeğin sakat veya organ eksikliğiyle doğabileceğini söyledi. Bununda şu anda ultrasonda belli olamayacağını söyledi.Kullanmayı acilen bırakmam gerektiğini belirtti. Nefes alamıyorum bu yüzden bırakamıyorum. Siz son trimesterde kullandınız mı? İnanılmaz vicdan azabı çekiyorum.

Ben 9 ay boyunca kullandım şükür birşey olmadı ilk defa duydum böyle birşey kadın doğum doktorumu bunu söyleyen genel bakan birimi?

Merhaba bende 11 haftalik hamileyim. Burun etlerim cok şiştiği icin hamilelikte zorlaniyorum . Vicdan azabiylada olsa otrivin kullaniyorum onun dışında hic birsey açmıyorum. Almadigim okyonus suyu , fizyolojik serum kalmadi. Gebeliginiz boyinca ne sıklıkla kullandiniz acaba? Ve doktorunuz onay vermis miydi otrovine

Ben otrivine yerine iliadin kullandım. hem gebeliğe bağlı hem alerjik hem arada grip hem de kovide bağlı zaman zaman büyük tıkanıklıklar yaşadım. Astım da var bende, nefes alamıyordum asla. otrivine içinde de gebelikte asla kullanmayın gibi bi şey yazıyordu. İliadini de aile hekimine sordum. 5 günü geçmemek şartıyla kullandım Hep ve gün içinde dayanabildiğim kadar dayandım, sıkmadım.

Merhaba doktorunuz bu konuda birsey soyledimi peki?
Kumlanma demişti sanırım ama hamilelikte kar zarar ilişkisine bakıldığında kullanmazsam benim için daha tehlikeliydi, asla nefes alamıyordum .. üste arkadaş yazmış ilaadin diye bir marka var oda etkili onuda deneye bilirsin daha az zararsızmis sanırım .. hamilelikte kar zarar iliskisine bakılıp psikolojik ilaçlar bile kullanılıyor günümüzde

Ben otrivin bağımlısıyım canım halada kullanıyorum onsuz nefes alamıyorum kaç kez burun ameliyatları oldum sonuç aynı .. hamileliğim boyunca kullandım .

Ben otrivin bağımlısıyım canım halada kullanıyorum onsuz nefes alamıyorum kaç kez burun ameliyatları oldum sonuç aynı .. hamileliğim boyunca kullandım .
Evet bende bagimlisiyim kullanmadan asla nefes alamıyorum kbb doktorunuda gittim oda soyledi nefes alamiyosun sen cok büyümüş etlerin dedi. Burun eti yakma operasyonu onerdi ama hamileyim diye olamayacağını soyledi. Bende mecbur kullaniyorum bazen sadece gece yatarken bazen sabah aksam . Vicdan azabi cekiyorum ama nefes alamadanda yapamiyorum

Bende oldum lazerle çok kolay yakıyorlar aslında ama lokal anestezi sadece burun çevresi uyuşturuluyor.. dediğim gibi kar zarar ilişkisine baktığımda nefes alamamak daha kötü.. birşey olmaz inşaallah Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…