Gebelikte 4. Ayda kaç kilo aldınız?

Yagmur-Damla

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2023
85
25
8
31
Selam arkadaşlar ben şuan 16. Haftadayım hiç kilo alamadım eşim hamilelere benzemiyorsun bi an önce karnın büyüsün diyor sizde durumlar nasıl merak ettim

Selam arkadaşlar ben şuan 16. Haftadayım hiç kilo alamadım eşim hamilelere benzemiyorsun bi an önce karnın büyüsün diyor sizde durumlar nasıl merak ettim
Benimde aynı 17+4teyim 1 kilo almışım o da kabızlıktan dolayıdır dedi doktorum çok iyi gidiyorsun dedi hiç bir sıkıntı görmedi kilo konusunda bebeğin gelişimi gayet iyiymiş kilo almaman çok iyi dedi hala daha hamilelik öncesinde giydiğim kot pantolonları giyiyorum. Benim eşimde aynı şekilde neden senin göbeğin yok diyip duruyor ama iç karnınızda geniş olabiliyormuş o zaman göbek doğru düzgün çıkmıyormuş

Eşinizin istegi ile karın büyümez yalnız.
Karın artık 6 ayda şaha kalkıyor baya belli oluyor.4ayda böyle olması normal.Hem bazi kadinlar da iç karın geniş olunca küçük oluyor diyorlar benim de öyleydi ilk hamilelikde çok abarti karnım olmadı.

Gebelik bizim ülkemizde abartılıyor , ve alakalı alakasız herkesin gebelik hakkında bir fikri,önerisi oluyor. Gebelik dönemi bizlere sınırsız yeme özgürlüğü vermiyor . İlk 3 ay hiç kilo alınmıyor hatta veriliyor. Sonraki 6 ay ayda bir kilo alınıyor . Ben 33 haftaya kadar hiç kilo almadım. 33 haftadan sonra hızlıca büyüdü karnım .Doğumdan sonra da hemen aldığım kilolar gitti. Bebeğim 6 aylık . 53 kiloyum.

Ne kadar saçma eşinizin söylediği... Ne güzel işte, ilk zamanlar kilo almayin ki sonlardaki hızlı kilo alınan zamanlarda strese girmeyin. Ben 2.5 kilo almışım simdi baktim kilo fotograflarimi çekiyordum da. 14 kilo ile de hamileligimi tamamladım ki doktorlar her aya 1 kilo diyor yani 9-10 kiloyu seviyor doktorlar.

Aferin

Ay içimi rahatlattınız

Bende iki gebelik geçirdim ikisinde de 15 kilo almıştım

Ay ne güzel 33 haftaya kadar hiç kilo almamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…