Gebelikte 8. Hafta ve zofran

pullubiber

‍‍‍konuşkan üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
2.390
3.486
83
38
Selam kizlar;
8+5 oldum ve berbat durumdayim.Hic bisey yiyemiyorum her seyden igreniyorum.Dr. sali gunu zofran verdi ama hic bir ise yaramadi.icsemde ayniyim icmesemde.Baska bildiginiz bir yontem varmi cildirmak uzereyim

Insallah en kısa zamanda atlatirsin dedigin ilactan icmedim doktorum bana premesis diye bir hap vermisti ben onla toparlandim canim doktoruna danış

ben de 8 + 3 oldum , mide bulantım yeni başladı , sadece sabah uyandıgımda 6 - 7 gibi midemin bulandıgını hissediyorum .
bir kaç badem yiyip bi süre daha yatıyorum . sonra kalkıp işe gitmek iç,n hazırlanıyorum

30. Haftayi gectim ve hala kusuyorum:kusmuk:mide yanmasindan hic uyumuyorum yanmiyo zaten resmen deliniyo...kusuyorum mide asidinden dislerim kamasiyo fircalasamda gecmiyo....ne kadar zormus ya :( zofrani 28. Haftada kestiler bende kusmaya kaldigim yerden devam ettim..bu hafta 1kg daha vermisim ama bebegim hala 2 hafta onden gidiyor 2200gr.bu gidisle 4kg yi gececek ben yemesemde o beni yiyo:KK68:onemli olan gelisiminde bir sorun olmamasi

30. Haftayi gectim ve hala kusuyorum:kusmuk:mide yanmasindan hic uyumuyorum yanmiyo zaten resmen deliniyo...kusuyorum mide asidinden dislerim kamasiyo fircalasamda gecmiyo....ne kadar zormus ya :KK43: zofrani 28. Haftada kestiler bende kusmaya kaldigim yerden devam ettim..bu hafta 1kg daha vermisim ama bebegim hala 2 hafta onden gidiyor 2200gr.bu gidisle 4kg yi gececek ben yemesemde o beni yiyo:KK68:onemli olan gelisiminde bir sorun olmamasi
Canım meraba...cinsiyetini merak ettim Okadar bulantı ya neyin oluyo

Canım meraba...cinsiyetini merak ettim Okadar bulantı ya neyin oluyo
Kızım olcak insaallah❤
Zaten 7. haftada baslamistim acile gitmeye cunku surekli kustugum icin cok susuz kaliyordum serum veriyolardi o zaman bana hemsirelerde doktorlarda sen daha cok gelirsin kızlar anneye cok cektirir diyolardi

Kızım olcak insaallah❤
Zaten 7. haftada baslamistim acile gitmeye cunku surekli kustugum icin cok susuz kaliyordum serum veriyolardi o zaman bana hemsirelerde doktorlarda sen daha cok gelirsin kızlar anneye cok cektirir diyolardi
Maşallah csnim allah bağışlasın inşallah...bende kız çok istiyorum da benim bulantilar normal düzeyde...ogullarim var bi kız hayırlısıyla herkese şart diye düşünüyorum

Maşallah csnim allah bağışlasın inşallah...bende kız çok istiyorum da benim bulantilar normal düzeyde...ogullarim var bi kız hayırlısıyla herkese şart diye düşünüyorum
İlk bebek kız olursa eger cok zor geciyormus.Ya umarim cok rahat guzel bir hamilelik gecirirsin ben gercekten cok zorlandim halada devam....guzel kızını mutlu mutlu kucagına alirsin dilerim:KK200:

İlk bebek kız olursa eger cok zor geciyormus.Ya umarim cok rahat guzel bir hamilelik gecirirsin ben gercekten cok zorlandim halada devam....guzel kızını mutlu mutlu kucagına alirsin dilerim:KK200:
Ayyyyyy canım tanımadığımız birileriyle böyle mesajlaşıp dua almak ve etmek çok hoşuma gidiyor :KK1:Rabbim herkesin gönlüne göre versin....annelik çok güzel isteyen herkes tatsin inşallah...sende sağlıkla ve hayırla büyüt bebeğini.....

Back
X