gebelikte açık kahverengi renkli akıntılar

limonludondurmaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
61
6
28
[/B]kızlar ben 2 gündür çok az da olsa kahverengi lekelenme farkettim 8+2 günlük hamileyim. çok korktum hemen doktora gittim usg de bebeğimin ve kesesinin iyi olduğunu kalp atışlarının da gayet iyi olduğunu söyledi. ama her türlü ihtimale karşı progestan hap verdi günde 2 kere içiyorum. ve mümkün oldukça uzanmaya ve dinlenmeye gayret ediyorum. bu tarz şeyler yaşayanlar varsa lütfen paylaşsınlar kaygı çok kötü bir şey . insan tedirgin oluyo sürekli :18:

geçmiş olsun cnm... ilaçlarını ihmal etme. bende kahverengi lekelenme 18. haftamda olmuştu. plasentam aşağıda durduğu için. ben de progestan kullandım. istirahat ettim geçti sonra. ilacını sakın ihmal etme. bol bol dinlen ağır iş yapma. geçer cnm inş...

2 gündür yatıyorum ağır iş zaten yapmadım hamileliğimi öğrendiğimden beri. ilacı da nerdeyse saati saatine alıyorum. inşallah geçer tek dileğim bu.şu an sadece bebeğimi düşünüyorum. iyi dileklerin için teşekkür ederim. inşallah sende sonuna kadar sorunsuz bi hamilelik yaşarsın

benm adetim gecen ayın 16 sında olmustu 2 gunden beri ara ara khve rengi lekelnmm oluo neden olablr

canım hamile kalmışsan bazı hamilelerde döllenmenin ilk 6 gününde bu tarz lekelenme oluyormuş.test yap sonucunu takip et. negatif olsa bile 1 hafta sonra testi tekrarla kesin sonuç için. hamile değilsen bu tarz akıntıları çok kafana takma bence. adetlerin düzensiz olabilir o ayki hormon ya da ruh halin buna sebep olmuş olabilir. ama kaşıntı ya da kötü kokulu oluyorsa bu akıntıların o zaman enfeksiyon ya da mantardan dolayı olabilir. sürekli tekrarlarsa doktora görün derim

test yaptım negatif cıkıo fakat eminde olamıorum cunku bnde idrarda cıkmıo kanda cıkıo pazartesi ilk işim gdip grunmek olucak ins hamileyimdir. 2 senedir bekldgm bsey bu bu yıl iyi sonuc getrr bna ve isteyen herkeze ins.

benim de oldu hamileliğimin başında, progestan kullandıktan sonra kesildi, erkek bebeklerde kahve lekelenme oluyormuş diye duymuştum sonradan, ne kadar doğru bilmiyorum ama benim bebeğim erkek.

benm adetim gecen ayın 16 sında olmustu 2 gunden beri ara ara khve rengi lekelnmm oluo neden olablr

Arkadasim dunden bari cok az az o lekelenme bende de oluyo. Bende de hic olmazdi. Yerlesme kanamasi mi diye düşündüm ilk. Baska belirtilerim de var çünkü. Gofuslerim falan şişti acıyor. Kan tahlili yaptirdim bugün . Bata 2 gün kala degerim 17 cikti . Inşallah guzel haberdir bu :) sende bata bikac gün kala kan tahlili yaptirabilirsin

bata neddir bilmiorum ben.suan ayaga kalktıgım karnımda kasılma yorgunluk faln var öle hissediorum.ya ins dedğin gbidir erkek bebeklerde oluo demssin benim için hiç faretmez saglıklı olsun bi hamile kalyım ins ta baska bsey istemyrmcnmhepnze teskr edrm sevndm ve yine umutlandım kızlar bakalım pazartesni nasıl beklicem

kızlar bu progestan hapı kullandığım günden beri yine az da olsa akıntım var fakat rengi açık kahverengiden açık sarıya döndü bu iyi bişey mi kötü bişey mi? cumartesi kontrolüm var. bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

birz netten baktım sanrım bata sonucu 10 olmsaı gerekiomus senn 17 oldguna gre ins gzel bi haberini alrız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…