Gebelikte açık süt mü pastörize süt mü???

promesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
167
86
48
41
İstanbul
Kızlar merhaba dokuz haftalık hamileyim. Doktor bol bol peynir süt tüket dedi bugüne kadar açık alıp sütü kaynatıp öyle içiyordum ya da yoğurt yapıyordum ama internette baktım simdi açık süt tüketmeyin diyor . Pastörize yada uht tüketin diyor açık sütten bir bakteri bulaşıp bebeği
Zehirleyebilirmiş siz sütü ve yogurtu nasıl tüketiyorsunuz bilgilendirir misiniz beni
De🙏🏻

Kızlar merhaba dokuz haftalık hamileyim. Doktor bol bol peynir süt tüket dedi bugüne kadar açık alıp sütü kaynatıp öyle içiyordum ya da yoğurt yapıyordum ama internette baktım simdi açık süt tüketmeyin diyor . Pastörize yada uht tüketin diyor açık sütten bir bakteri bulaşıp bebeği
Zehirleyebilirmiş siz sütü ve yogurtu nasıl tüketiyorsunuz bilgilendirir misiniz beni
De🙏🏻
Hazır süt iciyorum bende

De🙏🏻
Yoğurdu açık sütten mayalanmış şekilde yemen daha sağlıklı tabi. Ama içeceksen pastörize güvenilir. yoğurt işlemden geçiyor açık sütten de olsa ama sütün kaynaması bazen yetmeyebiliyo pastörize iç canım 🤗

Kesinlikle pastörize süt, doktorumun söylediği bu. Pastörize edilmemiş süt ve süt ürünü tüketmiyorum.

Valla ben köyden aldığımız sütten yoğurt yapıp yiyorum. Normalde direk süt içen biri değilim zaten ama pastörize sütten de pek kaliteli ve sağlıklı bir yoğurt elde edileceğini sanmiyorum açıkçası. Bana da doktorum muhakkak günde iki kase yoğurt ye dedi, ben bu şekilde yapıyorum

Back
X