Kızlar selam 27 haftalık hamileyim 24. haftada şeker yüklememde açlık sınırdaydı doktorum dikkat etmemi söyledi, bende eve cihaz aldım ve sabahları ölçüyorum bazı günler 90 ken bazı günler 125-130 oluyor,bu gibi durumda ilaç başlamam mı gerekiyor? doktora haber vermeli miyim? bu gibi bir durum yaşayan var mı?
Tahminimce başlaman gerekir cünlü tokluk şekeri 120 den fazla olması istenmez senin açlık bu yukseklıkte doktoruna yaz bu durumu bence gebelik şekeri çok önemli
Kızlar selam 27 haftalık hamileyim 24. haftada şeker yüklememde açlık sınırdaydı doktorum dikkat etmemi söyledi, bende eve cihaz aldım ve sabahları ölçüyorum bazı günler 90 ken bazı günler 125-130 oluyor,bu gibi durumda ilaç başlamam mı gerekiyor? doktora haber vermeli miyim? bu gibi bir durum yaşayan var mı?
95 alti aclikta, bir saat tokluk 140 alti, iki saat tokluk 120 alti olmali demişti doktor bende takip ediyorum, bir de diyabet hemsiresinin önerdiği cihazı kullaniyorum. Cunku vivacheck vardi ve yuksek cikariyoesu tokluklari, contourplus onerdi hemsire tek onayli bu turkiyede dedi ne kadar doğru bilemem ama ben guvendim çünkü benim cihazim ve hastanede hemsirenin olctugu arasinda fark vardi, onerdigini aldim şimdi normal degerlerim hep