Gebelikte aclik sekeriniz kac

1dilektut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
1.254
887
73
benim gebelik oncesinde de aclik sekeri 100 civariydi

1 aylik gebeyim yine 102 cikmis

endokrinolonoye gorun dedi. insulin diremci var bende

sizde durumlar nasil

bu sonradan duzelir mi

Benim 28.haftada 80 çıktı açlık şekerim doktorum 100 alti olmasi gerekiyor demisti. İhmal etmeyin ilerleyen dönemlerde sorun olabilir doktor takibi ve yeme icme düzeni ile kontrol altina alinir. bi tanidigimin sinirda çıkmıştı bir kaç hafta sekere yonelik perhiz yapmıştım ve toparlamisti. Doktor takibinde olun gerisi cozulur

Benim 28.haftada 80 çıktı açlık şekerim doktorum 100 alti olmasi gerekiyor demisti. İhmal etmeyin ilerleyen dönemlerde sorun olabilir doktor takibi ve yeme icme düzeni ile kontrol altina alinir. bi tanidigimin sinirda çıkmıştı bir kaç hafta sekere yonelik perhiz yapmıştım ve toparlamisti. Doktor takibinde olun gerisi cozulur
doktora gittim

102 benimgenelde ilk aylar diyetle kontrol altina aliniyor sonra insulin igne gerekiyor dedi cok moralim bozuldu

doktora gittim

102 benimgenelde ilk aylar diyetle kontrol altina aliniyor sonra insulin igne gerekiyor dedi cok moralim bozuldu
Diyetine dikkat et belki gerek kalmaz insuline hem soyle düşün farketmeseydiniz şekeri haberin olmasaydi daha riskliydi en azindan kontrollu ilerliyceksinkz

Back
X