Gebelikte adet olan var mı kizlar bi bakar mısınız

Serap4632

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
14
3
1
24
Merhaba kızlar adet oluyorum ama adetle beraber gebe olan var mı ben gebelikten şüpheleniyorum 2 ay önce adetim gecikti doktora gittim rahim duvarın kalınlasmis adet olabilirsin dedi olmazsan tekrar gebelik testi ver dedi ama ben adet oldum adetim 5 gün sürdü ama bazen çok bazen az bu ay da 3 gün sürdü ve önce çok sonra azaldı göğüs uçlarım koyu adetle bi alakası var mıdır adetim bitti hala koyulasma geçmedi midem bulanıyor ara ara kusacak gibi oluyorum kusamiyorum etten olsun bikac yiyecek olsun tiksiniyorum canım 2 aydır dondurma istiyor eşimle beraber olurken karnıma baskı yaptığında ağrıyor karnıma dokunduğunda huylaniyorum karnım sis ve sert daha önce iki düşük yaptım ikisinde de adet olmamıştım idrar testi yaptım dün ikindi negatif çıktı kesin sonuç vermemiştir diye şimdi yine yapacam yine çıkmazsa sizce neden böyle oluyor benimle aynı şeyleri yasayanlar var mi varsa yorumlarınızı bekliyorum

Adet olmuşun bu ay inşallah dedin şey çok farklı bir saat peceteyi doldurmaycak kadar az bir damla şeklinde herkese de olmaz ayriyetten psikolojik olarak öyle hissettim için öyle yapıyon karnının şişmesi migde bulantısı filan filan

İyi ama hiç aklımda yoktu bir anda değişikler fark edince size sorayım dedim

Bende bir haftadır senle aynı şeyi düşünüyordum bir sürü şey okudum konu ile alakalı genellikle adet olduysan gebe değilsindir diyolar ama tam tersi şeyler de var üstüne görme vs gibi hatta bir tanıdığım doğumuna kadar adet görmüş . Bende bu şüpheler üzerine bugün test aldim ve sonuç negatif. Bahsettigin belirtilerin hepsi bende de vardı sanırım psikolojik

psikolojik. Hamile olmak istediğin için öyle hissediyorsun. Diyelim ki hamilesin test yapmadın mı hiç aylardır ? Negatif çıkıyorsa zaten hamile değilsin demektir. Psikolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…