Gebelikte adet sancisi cekenler

Ruyalaz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
39
8
6
34
Arkadaslar 5 bucuk haftalik hamileyim gecen haftalar cok asiri adet olucakmisim.gibi agrilarim vardi biraz gecti ama suan sanki ara ara hafiften vuruo 2 ayri doktora gittim biri kanaman olmadigi surece bisi olmaz agri normal dedi dun gittgim doktorda adet olucakmis gibi agrin olursa sorun var demek dedi kafam cok karisik ve korkuorumm :(( ayni durumu yasayan yada yasamis olan var mi

Kendini fazla dinliyor olabilir misin? Ara ara yokluyor demissin surekli bir agri degilse bence de sorun olmamasi lazim. Cunku asagi yuksri herkes yasiyor o adet agrilarini. Yapmasi zor biliyorum ama biraz gevsemeye çalış bebişine zarar verme. Sağ salim kucagina almak nasip olsun İnsallah

Kendini fazla dinliyor olabilir misin? Ara ara yokluyor demissin surekli bir agri degilse bence de sorun olmamasi lazim. Cunku asagi yuksri herkes yasiyor o adet agrilarini. Yapmasi zor biliyorum ama biraz gevsemeye çalış bebişine zarar verme. Sağ salim kucagina almak nasip olsun İnsallah

İnss cnmm ama bu doktorlarda bi garipp

Aynısı bende de oldu.
Bazen şiddeti artardı bile. DOktoruma sordum çok normal dedi.
Hiç kafana takma. Çok şükür bir kanam vs olmadığı sürece hiç sıkıntı yok

Oluyor evet
Normal ama herkeste olan şey sorun değil

Benimde sol kasığım çok üzün süre ağrımıştı. Sonuç sağlıklı bir gebelik sağlıklı bir bebek.

Arkadaslar 5 bucuk haftalik hamileyim gecen haftalar cok asiri adet olucakmisim.gibi agrilarim vardi biraz gecti ama suan sanki ara ara hafiften vuruo 2 ayri doktora gittim biri kanaman olmadigi surece bisi olmaz agri normal dedi dun gittgim doktorda adet olucakmis gibi agrin olursa sorun var demek dedi kafam cok karisik ve korkuorumm :KK43:( ayni durumu yasayan yada yasamis olan var mi
aynı sıkıntıları yaşadım rahim genişlemeisnden diyorlar

Ara ara sancı gibi olması normal diye biliyorum ben, bana da oluyor arada. Ama tabi ki en sağlıklısı güvendiğin bir doktorun fikirleri...

Back
X