Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
beş buçuk aylık hamileyim arkadaşlar ve eşimle birlikte birlikte çok fazla canım acıyor bu durumda beni eşimden uzaklaştırıyor ne yapayım lütfen yardım edin
ilişkiye girmemek kesin çözüm, acı da çekmezsin. gebelikle birlikte hormonlar değişiyor ve muhtemelen ıslanamıyorsun. bane zaten 9 ay yasak vardı, olmasa da kasardım kendimi herhalde.psikolojik olarak da etkileniyor olabilirsin.
Bende 25 haftalık hamileyim aynı mevzu bendede var canım ya.Acı çok fazla oluyor .Aynı şekilde bende eşimden uzaklaşıyorum ara ara bayaga problem yaratıyor.
bende 24 haftalık hamileyim cnm. isteksizlik ve ağrılı oluyor evet.
çok şükür eşim bu konuda cok anlayışlı ben yanaşmadan asla yanaşıyor bana. canım kocişş
i
hamileyken cok sık ılıskıye girmedıgın ıcın ağrıyodur.onun ıcın en ıyısı 9 ay uzak durmak.biz bebege bıse olur dıye korkuyoruz.eşim saolsun cok anlayıslıı.iyi ki var kocacım
aynı sorun bendede var canım 4 aylık hamıleyım 3 ay ılıskı yasagı vardı zaten 1 aydır yasak yok ıkı kez ılıskıye gırdık şimdi ikimizde istemiyoruz cunkı benim canım çok acıyor işkenceye dönüyor resmen eşimde beni görünce isteksizleşiyor şimdi yanaşmaya korkuyoruz birbirimize..
yardımlarınız için t.ederim arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı bu agrının sebebinin mantar enf.oldugunu ögrendim ben gibi şikayeti olan arkadaşlar varsa dr görüşün derim