gebelikte akıntı ve kaşıntı

smile6081

Gözlüksüz bakıyorum hala cahilsin
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2007
2.209
651
723
28 haftalık gebeyim ve 2 3 haftadır özellikle geceleri sıklaşan kaşıntım var ve gün içerisinde tekrarlanan süt kesiği şeklinde akıntım var . doktorumla görüştüm bana bir fitil önerdi miko penotran diye bunu sadece gebeler kullanıyor dedi fakat ilaçın içeriğini incelediğimde kategorisinin c olduğunu gördüm bu beni dahada gerdi. gebeliğinde bu tarz sorunlar yasanlar neler yaptılar. sizce fitili kullanmalımıyım c olması beni vazgeçirdi.

ben de 28. haftamdayım ve benim de akıntım beyaz ve çok yani gün içinde sürekli var ama kaşıntı yok, üzerinde fazla durmuyorum gebelikten sonra geçer diye düşünüyorum

ben de hamileliğimin 30.haftası gibi geçirdim akıntım değilde kaşıntım çoktuu ve insanı çok yoruyor;doktorum zava...diye tek kullanımlık fitil verdi;hayatımda ilk kez fitil kullandım ve ilaç etkisini göstersin diye eşimdende uzak durdum:)ve sonuç çook şükürrrr ama şimdi iç çamaşırlarımı da ütülüyorum ne olduğunu bildiğim için daha da korunuyorummm..size de geçmiş olsun inş.

bendede var.ama doktora söylemeye korkuyorum.alttan muayene eder diye.sizi muayene ettimi neye göre verdi ilacı.çatala çıkmaktan korkuyorum.benim sarı ve kıvamlı

bendede var.ama doktora söylemeye korkuyorum.alttan muayene eder diye.sizi muayene ettimi neye göre verdi ilacı.çatala çıkmaktan korkuyorum.benim sarı ve kıvamlı

canım ben söyledim doktora ama muayene etmeden fitil verdi ama sen yinede söyle canım

bendede 1 aydır var dr söyledim çokta önemsemedi vajinal hap antibiyotik idrar yolu hapı verdi fitil 6 tane kullandım diğerlerini 3 tane korktum antibiyotikten çünkü gebelerde kullanılmaz yazıyordu bıraktım geçer gibi oldu gene başladı dr.da önemsemiyor doğuma 2 hafta kaldı bende bıraktım peşini

mantar enfeksiyonu canım bu; süt kesiği tarzı parça parça akıntı ve bazen kaşıntı.
bende de oldu; 3 ay dolmadan ilaç yazmadı dorktorum; 3 ay dolduktan sonra fitil verdi onu kullandım, geçti ama şimdilerde yine başladımafoldumben
doktorlar pek önemsemiyor bunu çünkü bebeğe herhangi bir zararı yok tabi keşke olmasa ama ben sahsen yine fitil istemiyorumlmaz:
kendiliğinden geçmesini diliyorum artık napimm

kızlar bu durumu sakın geçiştirmeyin,ben bugün doktor kontrolüne gittim ve banada fitil verdi.akıntım var ama normal akıntı şeklinde.sulu,beyaz.ama akıntının geldiği bölge ağrı yapıyor,fitili sokacağımız yer.iltihap mı bilmiyorum ama fitili kullanmayı düşünüyorum.ve eğer enfeksiyon varsa düşüğe neden oluyormuş.

bencede önemli bi konu fakat bebişe zarar vermekten korkuyorum...
eğer tedavi edilmezse ileride erken doğum riskini tetiklediğini duydum.
buda tırsıtıyor.
ilacın katoğorisininde c olması beni tedirgin etti ..
öf öfff

bende doktorumu arayıp söyledim.bana bir fitil adı verdi.alıp kullanıcam mutlaka.inşallah geçirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…