Gebelikte Akıntı

sevgdmr

💙👶🏼
Kayıtlı Üye
11 Mart 2023
1.096
1.260
53
Kızlar merhaba, 24. Haftadayım. bu sabahtan itibaren sarı-yeşil renkte afedersiniz sümüksü yapıda akıntım var, doktorum 1 hafta daha yokmuş. 1 ay oldu kontrole gitmeyeli. Bu akıntı normal mi acaba?

Kızlar merhaba, 24. Haftadayım. bu sabahtan itibaren sarı-yeşil renkte afedersiniz sümüksü yapıda akıntım var, doktorum 1 hafta daha yokmuş. 1 ay oldu kontrole gitmeyeli. Bu akıntı normal mi acaba?
Enfeksiyon olabilir mi acaba? Bence doktorunuzu beklemeyin başka bir doktora gözükün

Bende de akıntı vardı özelde muayene ettirdim baya bir iltihap çıkmıştı fitil veriyor onu kullanınca geçiyor ihmal etmeyin enfeksiyon önemli geçmiş olsun

Bende de akıntı vardı özelde muayene ettirdim baya bir iltihap çıkmıştı fitil veriyor onu kullanınca geçiyor ihmal etmeyin enfeksiyon önemli geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum yarın gideceğim sanırım bana da fitil verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…