gebelikte akıntının durması??

• Konu Sahibi Konu Sahibi karamelize
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

karamelize

Ziyaretçi
slm herkese ben 2 aylık hamileyim ama normal giden akıntım durdubenneyaptımki endişeleniyorum anneler sizlerde de durduğu olmuşmuydu şimdilik bişey yok 2 haftadır belki gelir ama duraklaması normal mi deneymlerinizi paylaşın lütfen umarım bebişimde herşey yolundadır

Bir şey olmaz, korkma. Ben de 2 ayımı yeni doldurdum, anlıyorum ki, belirtiler kafasına göre takılıyor. Midem bazen bulanıyor bazen bulanmıyor, göğüslerim bazen ağrıyor, bazen ağrımıyor. Takma kafana, kırmızı leke gelmediği sürece her şey yolundadır. Sen de benim gibi pimpiriklisin anlaşılan, ama rahat ol... Stres yapma, bebeğinin 1 numaralı düşmanı strestir bunu unutma!!

ay canım banada aynısı oldu.
bende tam 2 aylığım
ama ben tüpbebekle hamile kaldığım için progesteron iğnesi kullanıyordum
dün jele geçtim
dünden beri kupkuru hiç akıntı yok
benimde kafama takılmıştı
ama sebebi ne acaba???

bazen ıpıslak bazen kupkuru geçior..normaldir.fazla da stres yapmayın bayanlar.....pembe ve ya kahve ve ya kırmızı gelmedıkce sorun olmaz ınsallah......

arkadaslara katiliyorum. benim de mide bulantilarim pat diye kesildi 6. hafta. 1 hafta surdu zaten. normalde 12. haftada falan kesilir denir. ben de suphelendim karalar bagladim, aratirdim vs. gobegim neden buymuyor, neden goguslerim daha az hassas neden midem bulanmiyor neden halsiz degilim vs vs.

hic takilmayin belirtilere. kirmizi lekelenme olmadigi surece, sanci vs olmadigi surece hersey yolundadir o icerde uslu uslu buyuyordur. tadini cikarin hamileliginizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…