alerjim başladı dr uma sordum ama her şeyi göze alıp alerset şurup içesim var çok kötü bir boğaz ağrısı akıntıKızlar, 7 haftalık hamileyim astım ve alerjim var ve artık çok zorlanıyorum nefes alamayacak duruma geliyorum, astım ilacımı 2 günde bir içiyorum da alerji ilacı olarak levmont içiyordum hamileliğimi öğrenince bıraktım. burun akıntısı tıkanıklık ve hapşurukytan uyuyamıyorum. Doktor çok zorda kalırsan kullanabilirsin sadece dedi ben hergün zordayımhamileliğinde alerji ilacı kullanan var mı? levmont, desmont, allerset, zyrtec vs. doktorlara da güvenim yok biri asla kullanma diyor biri kullan diyor.
Geçmiş olsun dönüş yaptığında bilgi verebilir misin ben de alerji ilacımı yarım kullandım vallaBende şuan 31 haftayım ve inanılmaz bahar
alerjim başladı dr uma sordum ama her şeyi göze alıp alerset şurup içesim var çok kötü bir boğaz ağrısı akıntıbakalım cevap vermezse bir ölçek şurup içeceğim çünkü geceleri uyutmuyor bile
Merhaba bende 5 yıldır levmont kullanan biriydim hamile kalınca bıraktım 9 haftalık hamileyim sanırım aynıyız şuanda göğüs hastalıkları doktoru asla kullanma dedi kadın doğumcuda tabiki aynı şekilde ama ben dayanamadığım zamanda içtim bazen iki günde bir bazen haftada bir şuana kadar tamamen birakabilmis değilim sen ne yaptın görüştün mu doktor ileKızlar, 7 haftalık hamileyim astım ve alerjim var ve artık çok zorlanıyorum nefes alamayacak duruma geliyorum, astım ilacımı 2 günde bir içiyorum da alerji ilacı olarak levmont içiyordum hamileliğimi öğrenince bıraktım. burun akıntısı tıkanıklık ve hapşurukytan uyuyamıyorum. Doktor çok zorda kalırsan kullanabilirsin sadece dedi ben hergün zordayımhamileliğinde alerji ilacı kullanan var mı? levmont, desmont, allerset, zyrtec vs. doktorlara da güvenim yok biri asla kullanma diyor biri kullan diyor.
Merhaba, ben de 10. haftamdayım göğüs doktoruna da gittim kendi doktoruma da sordum şuan kullanıyorum. göğüs doktorum levmont %100 zararsız diyebilirim B kategorisi dedi içindeki etken madde, hamile hastalarıma da bugüne kadar hep kullandırdım bir sorun olmuyor dedi fazlasıyla güven verdi hatta. Kadın doğumcum da ilaca karışmaz göğüs doktorun onay verdiyse sıkıntı yok dedi. Ben zaten onsuz yaşayamıyorum gözümü açamıyorum yok. Anlamadığım şey bir doktorun asla kullanma dediğine diğeri nasıl sorun olmaz kullan derMerhaba bende 5 yıldır levmont kullanan biriydim hamile kalınca bıraktım 9 haftalık hamileyim sanırım aynıyız şuanda göğüs hastalıkları doktoru asla kullanma dedi kadın doğumcuda tabiki aynı şekilde ama ben dayanamadığım zamanda içtim bazen iki günde bir bazen haftada bir şuana kadar tamamen birakabilmis değilim sen ne yaptın görüştün mu doktor ile
eğer haftada bir sseni idare ediyorsa azalt tabi ne de olsa ilaç ama ben düzenli günde 1 içmezsem nefes dahi alamıyorum o yüzden mecburum. Hatta dokrorum içindeki maddeleri de tek tek hangi kategorilere girdiğini de söyledi, artık mevcburum güvenmeyeMerhaba bende 5 yıldır levmont kullanan biriydim hamile kalınca bıraktım 9 haftalık hamileyim sanırım aynıyız şuanda göğüs hastalıkları doktoru asla kullanma dedi kadın doğumcuda tabiki aynı şekilde ama ben dayanamadığım zamanda içtim bazen iki günde bir bazen haftada bir şuana kadar tamamen birakabilmis değilim sen ne yaptın görüştün mu doktor ile
ventolin sprey dişimin kovuğuna yetmiyor :)Merhaba 9 haftalık gebeyim göğüs hastalıklarına gittim ama asla levmontu kullanma dedi sadece ventolin speryi kullanabilirsin sadece dedi her doktor nasıl farklı konuşuyor anlamıyorum geceleri uyuyamıyorum 1 hafta dayandim kullanmadım dün gece kullandım bir tane malesef
eğer haftada bir sseni idare ediyorsa azalt tabi ne de olsa ilaç ama ben düzenli günde 1 içmezsem nefes dahi alamıyorum o yüzden mecburum. Hatta dokrorum içindeki maddeleri de tek tek hangi kategorilere girdiğini de söyledi, artık mevcburum güvenmeye
evet 5/10 kullanıyorum valla her akşam kullanıyorum yapcak başka hiç bişeyim yok doktora inanmak istiyorum.Yetmiyor tabiki nefes alamıyorum balkonda uyumaya çalışıyorum artık dayanmak için levmont 5/10 mg kullanıyorsunuz dimi ve düzenli hergün mu kullanıyorsunuz
Benimde perşembe günü randevum var tekrar danisacagim doktora inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebeğimizievet 5/10 kullanıyorum valla her akşam kullanıyorum yapcak başka hiç bişeyim yok doktora inanmak istiyorum.
Aminnnn canım inşallah sağlıcakla alalım kucağımızaBenimde perşembe günü randevum var tekrar danisacagim doktora inşallah sağlıkla kucagimiza alırız bebeğimizi
Evet canım bilgilendirirm tabikiminnnn canım inşallah sağlıcakla alalım kucağımızabeni de bilgilendirir misin merak ettm bakalm ne diyecek. Göğüs hastalıkları doktoruyla mı randevun var?
Doktoruna danıştnmi hiçMerhabalar bende 8 haftalık hamileyim astım ve alerji var bende inanın 1 haftadır adam akıllı uyuyamıyorum, bana da yardımcı olabilir misiniz hangi ilaç geçiriyor
normalde hangi ilaçları kullanıyorsun alerji ve astım içinMerhabalar bende 8 haftalık hamileyim astım ve alerji var bende inanın 1 haftadır adam akıllı uyuyamıyorum, bana da yardımcı olabilir misiniz hangi ilaç geçiriyor
Doktora gitmiştim 2 hafta önce deniz suyu gibi bir şey verdi bide nazal sprey ama pek de işe yaramıyornormalde hangi ilaçları kullanıyorsun alerji ve astım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?