Gebelikte aşırı gaz ve karnın 2 katına cıkması?Hastaneye gitmeli miyim?

degisikbirisi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2022
250
224
18
34
Arkadaslar bugün iş yerinde aksama doğru karnım aşırı sekilde sisti 15 haftalık hamileyim.Ama aksama doğru bariz sekilde şişti yaklaşık 4 saat önce.
Su an tamamen davul olmuş durumda.Hareket ederken bile zorlanıyorum. Korkunç bir sekilde gaz ve şişlik olustu. Acaba tehkikeli bir durum mudur bu?
Hastaneye gitmeli miyim?
Boşuna gidip hastanelerimizi,doktorlarımızı mesgul etmek istemem..
Acaba bu kadar şişlik,rahatsızlık normal midir?

Arkadaslar bugün iş yerinde aksama doğru karnım aşırı sekilde sisti 15 haftalık hamileyim.Ama aksama doğru bariz sekilde şişti yaklaşık 4 saat önce.
Su an tamamen davul olmuş durumda.Hareket ederken bile zorlanıyorum. Korkunç bir sekilde gaz ve şişlik olustu. Acaba tehkikeli bir durum mudur bu?
Hastaneye gitmeli miyim?
Boşuna gidip hastanelerimizi,doktorlarımızı mesgul etmek istemem..
Acaba bu kadar şişlik,rahatsızlık normal midir?
Benimde öyle olurdu o kadar şişerdi ki 4 aylıkken 6 aylık gibi görünüyordu. Birde gaz olduğu için gazdan dolayı şişmesi normal. Mesela gaz olmasa bi düşünürsün neden şiş diye

Benimde öyle olurdu o kadar şişerdi ki 4 aylıkken 6 aylık gibi görünüyordu. Birde gaz olduğu için gazdan dolayı şişmesi normal. Mesela gaz olmasa bi düşünürsün neden şiş diye
Merhaba benim ilk defa oldu dediğiniz gibi 4 aylık ama 7 aylık karnı gibi oldu birden,simdi rahatladım hala şiş ama o gerginlik hareket edememe azaldı.Demek ki normalmiş.Tesekkür ederim😊

Back
X