• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Aşırı Mide Bulantısı Yaşayanlar

Artık hap icebiliyorum duruyo midemde. şimdi de derdim ikili taramada kan sonucumun birisi yüksek çıkmış ona canım sıkıldı ankaraya sevk edebilirim diyo doktor
ALLAH yardimcin olsun insallah kötü bisi yoktur

Herkese merhaba.
Arkadaşlar bu ayın 30 unda tam 2 aylık hamile olacağım inşallah. Bu bulantılar beni bitirdi bir haftayı geçmiştir belki. Bir haftanın beş günü hastanede serum aldım. Kustuğumda da sırf safra kusuyorum. Hiç beslenemiyorum, sabah akşam folik asit içiyorum, bi de arada çubuk kraker yiyorum. 4 kilo verdim bu süre içerisinde. Bebek sağlıklı, bir problem yok şükür ama ben sürünüyorum benim için hayat durdu. Serum alıyorum, doktor içine bulantı ilacı koyuyor, biraz toparlanıyorum sonra başa dönüyorum. Doktor geçecek diyor ama geçene kadar ben ne hale geleceğim bilmiyorum. Bugün son serumu aldım, yarından itibaren zofran diye bi ilaca başlayacağım. Beni bir nebze olsun rahatlatacak tavsiyelerde bulunur musunuz? Biraz morale ihtiyacım var, karamsarlığa kapılıyorum nasıl geçecek ne yapacağım ben diye. Belki sizin vereceğiniz ufak bir tüyo benim bulantılarımı biraz rahatlatabilir.. Teşekkürler şimdiden.
Merhaba bende 10. Haftamdayım bitmeyen mide bulantı ve istifradan çok sıkılmıştım imdadıma doktorumun verdiği dramamine ilaç yetişti 1 haftadır kullanıyorum mide bulantısı yaşamıyorum ilaç sayesinde ilacı içmezsem yandık ilaçsız yapamaz oldum rahatı bulunca :) bende hep serumluk oluyodum ilaç çok iyi geldi bana tavsiye ederim .

9.hafta mide bulantilari ve halsizligin tavan yaptigi haftadr.. benm gecti cok sukur ama 14. Haftaya kadar cok kotu oldum..
Mideni bastiracak seyler ye. Bu herkes icin farklidir canm. Kimisine soda iyi gelir ama bana inanlmaz mide agrisi yapti kimisi limon diyor benm daha cok tansiyonumu dusurdu. Biz ne desek bos. Bol bol hava al. Evde durdukca daha kotu oluyor insan.

Allah sabir versn dilerim cabuk gecer

Back
X